Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: 25 προσλήψεις στο δήμο Μεταμόρφωσης

Θέσεις εργασίας: 25 προσλήψεις στο δήμο Μεταμόρφωσης
Θέσεις εργασίας: Στην πρόσληψη 25 νέων υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Στην πρόσληψη 25 νέων υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Μεταμόρφωσης. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας.Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων (4 θέσεις)
  • ΔΕ Οδηγοί Απορριμματοφόρων Επικαθήμενων (Γ΄+Ε΄κατηγορίας με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) (1 θέση)
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (20 θέσεις)

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 12 Αυγούστου 2021.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου Ι του ανωτέρω Παραρτήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Μεταμόρφωσης, Ι. Ράλλη & Δημαρχείου, Τ.Κ. 14452, Μεταμόρφωση, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments