Ελλάδα

Κάτω Πατήσια: Εξαφάνιση 21χρονης τουρίστριας

Κάτω Πατήσια: Εξαφάνιση 21χρονης τουρίστριας
Κάτω Πατήσια: Αναζητείται η 21χρονη πορτογαλικής υπηκοότητας.

Συναγερμός για τον εντοπισμό της Σοφίας Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα, 21 ετών. Η κοπέλα υπήκοος Πορτογαλίας εξαφανίστηκε από τα Κάτω Πατήσια.

Κάτω Πατήσια: Missing Alert για την 21χρονη από το Χαμόγελο του Παιδιού

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα ίχνη της 21χρονης κοπέλας χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (10.08.2021) από την περιοχή των Κάτω Πατησίων. Η Σοφία Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα έχει πορτογαλική υπηκοότητα και βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές. Το «Χαμόγελο» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Να σημειωθεί ότι η 21χρονη έχει ύψος 1.60 μ., κανονικό βάρος, ξανθά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα τζιν σορτς, ένα κολάν με δίχτυ, μία πορτοκαλί μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και κρατούσε πράσινη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Κάτω Πατήσια

Τραγωδία με τουρίστα που είχε εξαφανιστεί

Να σημειωθεί πως το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδόσει Missing Alert και για έναν 59χρονο τουρίστα στα Χανιά, ο οποίος δυστυχώς βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Αυγούστου, λίγο μετά την άφιξή τους στα Χανιά, ενώ έτρωγε με τη σύζυγό του στο ένα από τα δύο ξενοδοχεία του ομίλου που είχε κάνει κράτηση και έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, είπε στη γυναίκα του ότι θα πάει στο δεύτερο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί. Όταν μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η γυναίκα του δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments