Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Άσχημα τα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Πέτρος Φιλιππίδης: 10 μαρτυρίες που τον «καίνε» φαίνεται πως έρχονται στο φως απομακρύνοντας το ενδεχόμενο αποφυλάκισης με βραχιολάκι.

Μετά από δυο εβδομάδες στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανιζόταν βάσει πληροφοριών αισιόδοξος ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η περιπέτεια του θα τελείωνε και θα κατόρθωνε να βγει με βραχιολάκι. Όλοι υπέθεσαν ότι προφανώς κάποια πληροφορία θα είχε απ’ τους συνηγόρους του που τον έκανε να αισιοδοξεί. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νόμιζε.

Την ίδια ώρα ο ηθοποιός φαίνεται να ετοιμάζει παράσταση εντός των φυλακών με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ πρόσφατα τον επισκέφθηκε και η σύζυγός του.

Πέτρος Φιλιππίδης: 10 μαρτυρίες που τον «καίνε»

Η τελευταία εξέλιξη θέλει τον γνωστό ηθοποιό να βρίσκεται στα σχοινιά καθώς καλείται να αντιμετωπίσει μια βαρύτατη δικογραφία. Η εντύπωση που υπήρχε ότι 3 ήταν οι εις βάρος του καταγγελίες δεν επαληθεύεται καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» 10 είναι οι μαρτυρίες που τον καίνε.

Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Φιλιππίδης σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αντιμετωπίζει μια βαρύτατη δικογραφία με κάθε είδους κακοποιητική συμπεριφορά. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος όταν ο αριθμός των καταγγελιών και των μαρτυριών είναι τόσο μεγάλος, πολύ δύσκολα μπορεί να τον αντικρούσει κανείς όσο καλή υπερασπιστική γραμμή και αν ακολουθήσει. Γι’ αυτό το ενδεχόμενο αποφυλάκισης με βραχιολάκι στο οποίο πόνταρε ο Φιλιππίδης μοιάζει αυτή τη στιγμή από δύσκολο έως αδύνατο.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η συνάντηση με τη σύζυγό του στις φυλακές

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου, συναντήθηκαν στις Φυλακές Τρίπολής. Το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο μετά την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού και την μεταφορά του στις φυλακές.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε να αγγίξει την σύζυγο του, όμως οι φύλακες το απαγόρεψαν. Ο λόγος είναι ότι στις φυλακές οι κρατούμενοι δεν επιτρέπεται να αγγίζουν τους επισκέπτες. Έτσι ο ηθοποιός αντέδρασε έντονα επειδή δεν τον άφηναν να αγγίξει τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο. Μάλιστα, ο ηθοποιός δεν άφηνε την Ελπίδα Νίνου να φύγει και ο σωφρονιστικός υπάλληλος ενημέρωσε πως έπρεπε ν΄αποχωρήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments