Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Μέχρι αύριο αιτήσεις για 21 θέσεις στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Θέσεις εργασίας: Μέχρι αύριο αιτήσεις για 21 θέσεις στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας
Θέσεις εργασίας: Λήγουν αύριο Δευτέρα 16 Ιουλίου οι αιτήσεις για 21 νέα άτομα στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Λήγουν αύριο Δευτέρα 16 Ιουλίου οι αιτήσεις για 21 νέα άτομα στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ρέθυμνο

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ μαγείρων – 3 θέσεις
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγων – 1 θέση
  • ΔΕ Υδραυλικών – 1 θέση
  • ΥΕ τραπεζοκόμων – 6 θέσεις
  • ΥΕ Λαντζιέρων – 4 θέσεις
  • ΥΕ Καθαριστριών – 5 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών κήπων – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 13679 – Αχαρνές, απευθύνοντάς την στo Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στον διαδικτυακό μας τόπο (www.police.gr)· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες , Διαγωνισμών Φορέων , Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες , Έντυπα .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments