Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: 21 άτομα στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Θέσεις εργασίας: 21 άτομα στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας
Θέσεις εργασίας: Με 21 νέα άτομα ενισχύεται η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας.

Με 21 νέα άτομα ενισχύεται η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνη σύμβαση εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΔΕ μαγείρων – 3 θέσεις
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγων – 1 θέση
  • ΔΕ Υδραυλικών – 1 θέση
  • ΥΕ τραπεζοκόμων – 6 θέσεις
  • ΥΕ Λαντζιέρων – 4 θέσεις
  • ΥΕ Καθαριστριών – 5 θέσεις
  • ΥΕ Εργατών κήπων – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ.Κ. 13679 – Αχαρνές, απευθύνοντάς την στo Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στον διαδικτυακό μας τόπο (www.police.gr)· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες Έντυπα – Διαδικασίες , Διαγωνισμών Φορέων , Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι à Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες , Έντυπα .

Δείτε την προκήρυξη elas

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments