Lifestyle

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ετσι γυμνάζεται με το μαγιό της

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Ετσι γυμνάζεται με το μαγιό της
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Η νέα εμφάνιση της δημοφιλούς ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το μαγιό της ήταν εντελώς διαφορετική.

Η δημοφιλής ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει συχνά να μοιράζεται πολλές πτυχές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η 51χρονη ηθοποιός αυτή τη φορά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα απίθανο βίντεο, όπου κάνει χούλα χουπ φορώντας το μαγιό της.

Η γυναίκα με την αδιαμφισβήτητη ομορφιά και τη διαχρονική γοητεία παραμένει εκθαμβωτική στα 51 της, είτε περπατά στο κόκκινο χαλί, είτε ποζάρει απλά μέσα στο υπερπολυτελές σπίτι της.

Αυτή τη φορά η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς φόρεσε το μαγιό της και έκανε χούλα χουπ…

Όλοι παρατήρησαν ότι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και για ακόμα μια φορά δέχτηκε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Δείτε το βίντεο:

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones, 25 Σεπτεμβρίου 1969) είναι ηθοποιός από την Ουαλία. Ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο από μικρή ηλικία. Αφού πρωταγωνίστησε σε αρκετές βρετανικές και αμερικανικές τηλεταινίες και έπαιξε μικρούς ρόλους σε ταινίες, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά The Darling Buds of May από το 1991 μέχρι το 1993. Ήρθε στο προσκήνιο με ρόλους σε χολιγουντιανές ταινίες όπως την περιπετειώδη ταινία Η Μάσκα του Ζορό (The Mask of Zorro, 1998) και το θρίλερ Διπλή Παγίδα (Entrapment, 1999). Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic (2000), για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Η Ζέτα-Τζόουνς αργότερα πρωταγωνίστησε ως Βίλμα Κέλι στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Σικάγο (Chicago, 2002), μια κριτική και εμπορική επιτυχία, για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου, BAFTA, Screen Actors Guild Award και έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Αργότερα εμφανίστηκε στη ρομαντική κωμωδία Αβάσταχτη Γοητεία (Intolerable Cruelty, 2003) και στην κωμωδία Η Συμμορία των Δώδεκα (Ocean’s Twelve, 2004). Επίσης πρωταγωνίστησε στη συνέχεια της ταινίας του 1998 Ο Θρύλος του Ζορό (The Legend of Zorro, 2005), στο βιογραφικό ρομαντικό θρίλερ Αψηφώντας το Θάνατο (Death Defying Acts, 2008) και στο ψυχολογικό θρίλερ Παρενέργειες (Side Effects, 2013).

Το 2010 κέρδισε το Tony Καλύτερης Ηθοποιού σε Μιούζικαλ για το ρόλο της ως Ντέζιρι στο A Little Night Music.

Είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας από το έτος 2000 και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments