Αθλητισμός

Super League: Αναβάλλεται η έναρξη του πρωταθλήματος

Super League: Αναβάλλεται η έναρξη του πρωταθλήματος
Super League: Δεν ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Super League Interwetten δεν θ’ αρχίσει την ίδια ώρα που τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει κανονικά. Στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση για τις 12.30 το μεσημέρι δεν έδωσαν το “παρών” πέντε ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης και Ατρόμητος).

Super League: Διαφωνία για την κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν

Έτσι, η διαδικασία για τη ψήφιση της προκήρυξης δεν ξεκίνησε καν και ορίστηκε νέα ημερομηνία για τις 23/8, με την ελπίδα ότι θα έχουμε πρωτάθλημα πριν μπει ο Σεπτέμβριος – αν κι αυτό φαίνεται να είναι σενάριο για πολύ αισιόδοξους. Η διαφωνία για την κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν έφερε την αναβολή της σέντρας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου. Super League

Οι επτά που έχουν εξασφαλισμένη τηλεοπτική στέγη προτείνουν πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Οι επτά που δεν έχουν παραχωρήσει – προς το παρόν – τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα σε κάποιο συνδρομητικό κανάλι, δέχονται αυτήν την πρόταση αρκεί να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Προς το παρόν, Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.

Ετσι, οι έξι κι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα δεχτούν την κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024 εφόσον εξασφαλίσουν κι αυτοί περισσότερα χρήματα για τη διετία που δεν θα έχουν έσοδα από εμπορικές συμφωνίες και τηλεοπτικά συμβόλαια που θα περιλαμβάνει η κεντρική διαχείριση.

Super League: Έκτακτη Γενική Συνέλευση, Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 23/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  • Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021- 22.
  • “Τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού του συνεταιρισμού που σχετίζονται με την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999 κατά τρόπο ώστε μέχρι την αγωνιστική περίοδο 2023-24 να καθίσταται υποχρεωτική για το σύνολο των μελών του συνεταιρισμού η κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων άρθρου 84 του Ν. 2725/1999”.
  • Διάφορα.
Super League

Σημειώνεται ότι, ως προς το πρώτο ως άνω θέμα, σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 25/8/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 27/8/2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Ως προς το δεύτερο θέμα, σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας θα λάβει χώρα επαναληπτική Γ.Σ. την ίδια ημέρα (23/8/2021) μία ώρα αργότερα, ήτοι στις 13.00

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments