Lifestyle

Selma Blair: Σε καλύτερη κατάσταση με το πρόβλημα υγείας

Selma Blair: Σε καλύτερη κατάσταση με το πρόβλημα υγείας
Selma Blair: Η σταρ του Cruel Intentions πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της φαίνεται πως βρίσκεται σε ύφεση.

Η Selma Blair έχει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζοντας σκλήρυνσης καταπλάκας. Η αμερικανίδα ηθοποιός έδειξε όμως πως κάθε μάχη μπορεί να κερδηθεί στον «στίβο της ζωής» με θετική σκέψη και πίστη.

Η σταρ του Cruel Intentions πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά όπως φαίνεται το πρόβλημα υγείας της βρίσκεται σε ύφεση και οπισθοχωρεί. Η 49χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με την εν λόγω ασθένεια τον Αύγουστο του 2018 κι από τότε υπέφερε από έντονους πόνους και σωματική αναπηρία, μη μπορώντας να κινήσει το αριστερό της πόδι, ενώ αντιμετώπιζε και δυσκολίες στην ομιλία.

Έπειτα από έναν χρόνο επίπονων θεραπευτικών ασκήσεων για να καταπολεμήσει τους πόνους, πήρε την μεγάλη απόφαση να υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων και χημειοθεραπεία, με απώτερο σκοπό να βοηθήσει στην αποκατάσταση του ανοσοποιητικού της συστήματος.

Η διάσημη ηθοποιός θα κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το Introducing Selma Blair και σε μια διαδικτυακή της συνέντευξη μίλησε για το πρόβλημα υγείας, αποκαλύπτοντας πως η σκλήρυνση καταπλάκας βρίσκεται στο στάδιο της ύφεσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι σε ύφεση. Τα βλαστοκύτταρα με έφεραν σε ύφεση», είπε. «Χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος μετά τα βλαστοκύτταρα για να υποχωρήσει πραγματικά η φλεγμονή και οι βλάβες. Δε ήθελα να μιλήσω για αυτό γιατί ένιωθα μεγαλύτερη την ανάγκη να γίνω καλά».

Επίσης, πρόσθεσε ότι ήθελε να περιμένει για να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι η εμφάνιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας ήταν σκληρή τόσο για εκείνη όσο και για τον 10χρονο γιο της, Arthur.

Ακόμα, αναφέρθηκε στους φίλους και την οικογένειά της που τη στηρίζουν στον δύσκολο αγώνα της.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αισθάνεται ωραία που λόγω της αναγνωσιμότητας της βοήθησε στην ευαισθητοποίηση του κόσμου ως προς την ασθένεια αλλά και ότι βοήθησε και πολλούς να βρουν δύναμη για τα δικά τους προβλήματα υγείας.

Τώρα μάλιστα καλείται να στηρίξει την καλή της φίλη, Christina Applegate που διαγνώστηκε με το ίδιο πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments