Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Η «μαύρη γαζέλα» ποζάρει με μαγιό στα 51 της και εντυπωσιάζει

Ναόμι Κάμπελ: Η «μαύρη γαζέλα» ποζάρει με μαγιό στα 51 της και εντυπωσιάζει
Ναόμι Κάμπελ: Δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, φορώντας μπικίνι με animal print και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της.

Η νέα χρονιά για την Ναόμι Κάμπελ ξεκίνησε δυναμικά. Το supermodel, 50 ετών, δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στο Instagram την Πέμπτη, φορώντας μπικίνι με animal print και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της.

Ναόμι Κάμπελ: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

«Ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι, Πουθενά & Ελεύθερη» έγραψε στη λαζάντα στο πρώτο σετ στιγμιότυπων, στο οποίο στέκεται και χορεύει σε έναν μεγάλο αμμόλοφο. «Η μητέρα πατρίδα είναι εδώ που στέκομαι», έγραψε σε άλλη φωτογραφία. Πολλοί από τους ακολούθους της σχολίασαν το πόσο χαρούμενη έδειχνε η «μαύρη γαζέλα» ενώ έπαιζε στην άμμο και σχολίασαν την ομορφιά της αφρικανικής ερήμου.

Η Ναόμι Κάμπελ είναι Βρετανίδα μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας. Ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του ’80 και του ’90 και ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο.

Εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο, η Κάμπελ έχει ξεκινήσει και άλλα εγχειρήματα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα R&B-pop άλμπουμ και πολλές εμφανίσεις στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, όπως το ριάλιτι σόου μοντέλων The Face και οι εκδοχές του σε άλλες χώρες. Η Κάμπελ έχει εμπλακεί επίσης σε φιλανθρωπικές δωρεές για διάφορους σκοπούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments