Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες βλέπουν αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

ΚΙΝΑΛ: Οι πολίτες βλέπουν αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος
ΚΙΝΑΛ: Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος αναφέρει ότι οι πολίτες είδαν αύξηση στους λογαριασμούς τους ακόμη και 30%.

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος αναφέρει ότι οι πολίτες είδαν αύξηση στους λογαριασμούς τους ακόμη και 30%.

«Με την επιστροφή τους από τις διακοπές, οι πολίτες βλέπουν αυξήσεις-φωτιά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυξήσεις κατά 30%! Αιτία οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, που οδήγησαν στην άνευ όρων παράδοση στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα στην ενέργεια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής.

«Δεν είναι οι μόνες. Η Μαξίμου ΑΕ κινείται συστηματικά σε αυτή την κατεύθυνση. Όλα για τους μεγάλους και ισχυρούς, εις βάρος των πολιτών, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή είναι η κεντρική επιλογή τους. Όπως αποδείχθηκε στην κατανομή των κονδυλίων του Ταμείου Ανασυγκρότηση, στην Τράπεζα Πειραιώς, στην στήριξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, στον εργασιακό και ασφαλιστικό νόμο, στην μείωση της φορολογίας των κερδών των επιχειρήσεων. Και δυστυχώς έπεται συνέχεια».

ΚΙΝΑΛ

Κίνημα Αλλαγής: Σχέδιο ανασυγκρότησης Πολιτικής Προστασίας – «Την ώρα της κρίσης, το επιτελικό κράτος κατέρρευσε».

Το Κίνημα Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο προτείνει, επιπλέον, δέσμη οκτώ μέτρων. Με κεντρικό σύνθημα, «δράση εδώ και τώρα!» και με βασική αντιπολιτευτική αιχμή, «την ώρα της κρίσης, το επιτελικό κράτος κατέρρευσε».

Συγκεκριμένα στο βίντεο αντιπαραβάλλονται από τη μια δηλώσεις των κ. Χρυσοχοΐδη και Χαρδαλιά για την ετοιμότητα της κρατικής μηχανής ενόψει αντιπυρικής περιόδου, και από την άλλη δηλώσεις τοπικών παραγόντων και κατοίκων που υπογράμμιζαν την απουσία μέσων πυρόσβεσης.

Το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει, «Δύο μήνες πριν μας έλεγαν ότι όλα θα πάνε καλά. Την ώρα της κρίσης, το επιτελικό κράτος κατέρρευσε», και προσθέτουν: «Ζητήσαμε ανάληψη ευθύνης και θα επιμείνουμε», επίσης «είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως για τις ελλείψεις και τα κενά στην Πολιτική Προστασία».

Ενώ στο από εδώ και πέρα, «σήμερα μπαίνουμε μπροστά για την ανακούφιση των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments