Αθλητισμός

Σκούρα τα πράγματα για τον Γιαννούλη

Σκούρα τα πράγματα για τον Γιαννούλη
Γιαννούλης Νόριτς: Σκούρα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Έλληνα διεθνή, καθώς η Νόριτς ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπράντον Γουίλιαμς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν έχει ξεκινήσει με το δεξί στην Νόριτς, ενώ μετά την τελευταία κίνηση της ομάδας αυξάνεται ο ανταγωνισμός. Λίγο μετά την αλλαγή του στο ημίχρονο του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τις δηλώσεις του προπονητή της Νόριτς Ντάνιελ Φάρκε, η Νόριτς ανακοίνωσε την έλευση ενός νέου παίκτη ως δανεικού. 

Πιο συγκεκριμένα, η Νόριτς τα βρήκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και απέκτησε δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν τον 21χρονο αριστερό μπακ, Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος έχει στην καριέρα του 21 επίσημες εμφανίσεις με την φανέλα των κόκκινων διαβόλων και ανεβάζει στα ύψη τον ανταγωνισμό με τον Έλληνα αριστερό μπακ για μία θέση στην ενδεκάδα των καναρινιών.

Η ανακοίνωση του δανεισμού του Γουίλιαμς

Οι δηλώσεις του Φάρκε για τον Γιαννούλη

Μετά τη δεύτερη σερί ήττα της ομάδας του, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο διεθνής Έλληνας μπακ και υποστήριξε ουσιαστικά ότι ήθελε να τον κάνει αλλαγή πριν το ημίχρονο.

«Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε τον αγώνα με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments