Lifestyle

Παρά Πέντε: Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο πρωθυπουργός της σειράς

Παρά Πέντε: Δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα ο πρωθυπουργός της σειράς
Παρά Πέντε: Δεν θα το πιστέψετε που εργάζεται σήμερα ο γνωστός ηθοποιός. Μετά την επιτυχημένη σειρά του MEGA, έκανε μία μεγάλη στροφή στην ζωή του.
Παρά Πέντε: Δεν θα το πιστέψετε που εργάζεται σήμερα ο γνωστός ηθοποιός. Μετά την επιτυχημένη σειρά του MEGA, έκανε μία μεγάλη στροφή στην ζωή του.

Μήπως θυμάστε τον «κακό» του «Παρά Πέντε», τον… περιβόητο πρωθυπουργό Άρη Παυρινό, που κυνηγούσε για να σκοτώσει τους ήρωές;

Ο γνωστός ηθοποιός που τον υποδύεται (Δημήτρης Πετρόπουλος) παρά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και στην προσωπική του ζωή.

Αναγκάστηκε μάλιστα να αλλάξει ζωή, καθώς τα χρήματα από την υποκριτική δεν ήταν αρκετά, με συνέπεια να κάνει σήμερα μια δουλειά που δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

«Έγινα δημόσιος υπάλληλος για ήταν δύσκολο να ζήσω μόνο από την υποκριτική», είπε αρχικά ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση. Παρά Πέντε

Παρά Πέντε: Η πορεία του Δημήτρη Πετρόπουλου και η ασθένεια

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, σύμφωνα με το athensmagazine.gr όταν ξεκίνησε το «Παρά Πέντε» ήταν ωρομίσθιος εκπαιδευτικός. Δίδασκε Πολιτική και Δίκαιο στο Λύκειο και σε ΙΕΚ ενώ παράλληλα είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Έχει πολλά χρόνια να δώσει συνεντεύξεις καθώς είναι φειδωλός και αν δεν συνδυάζεται με επαγγελματικές ανακοινώσεις προτιμά να μην είναι στο φως της δημοσιότητας.

Ο πρωθυπουργός του «Παρά Πέντε», (σ.σ. δημιουργός Γιώργος Καπουτζίδης) 14 χρόνια μετά την επιτυχία της σειράς, εργάζεται πλέον ως δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος αποφάσισε συνειδητά να τερματίσει την τηλεοπτική του καριέρα. Ο ίδιος είχε πει σχετικά στο star.gr: «Φέτος συμπληρώνω 20 χρόνια ως εκπαιδευτικός σε ΙΕΚ και σήμερα είμαι στο Υπουργείο Παιδείας στην Οργάνωση και Ανάπτυξη της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Τα τελευταία χρόνια δίδασκα Νομικά. Νομικός είμαι, αλλά φέτος επανήλθα σε καλλιτεχνικό αντικείμενο. Στη δημιουργικότητα η παιδικότητα αθωότητα είναι πιο χρήσιμη από την επεξεργασμένη, δομημένη σκέψη. Σε αυτό ενδεχομένως να αντιφάσκουν οι δύο δημιουργίες. Αλλά είναι τεράστιο το εύρος του τι μπορεί να κάνει κάποιος και να το συνδυάσει με κάτι άλλο. Η πρώτη ύλη είναι «άνθρωπος ζωντανός» και στα δύο».

Η ζωή τού έδειξε το σκληρό της πρόσωπο

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος περιέγραψε ένα δυσάρεστο περιστατικό από το παρελθόν, όταν τον έδιωξαν από δουλειά στο θέατρο, επειδή έμαθαν ότι είχε καρκίνο έχοντας πει: «Είχα κλείσει μία συνεργασία στο θέατρο και με ακύρωσαν, γιατί νόμιζαν ότι θα πεθάνω. Είχαμε ανοίξει σαμπάνιες, γιορτάζαμε όταν έκλεισε η συμφωνία και μόλις έμαθε αυτός ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το θεατρικό ότι έχω καρκίνο μου ακύρωσε την συνεργασία. Μάλιστα, τον έπαιρναν τηλέφωνο και του έλεγαν, μα τι κάνεις, επενδύεις ένα ολόκληρο έργο σε κάποιον που δεν ξέρεις αν θα ζει»; Παρά Πέντε

«Σε δυο φάσεις της ζωής μου ήθελα παιδί αλλά η ζωή μου τα έφερε διαφορετικά

Στα 38 μου είχα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με έναν καρκίνο που με ταλαιπώρησε αρκετά χρόνια. Δεν ήταν η στιγμή να αποφασίσω πράγματα τόσο σοβαρά όταν για μια πενταετία ήμουν μέσα στους τομογράφους και δεν ήξερα τι μου ξημερώνει», αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και κατέληξε: «Λίγο μετά τα 50 μου πέρασα μια δύσκολη ιστορία υγείας με την καρδιά μου. Άλλη μεγάλη περιπέτεια αυτή…», είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος το 2013.

«Νόμιζα ότι η υποκριτική είναι ένας χώρος στον οποίο ταίριαζα. Δηλαδή, ένιωθα ότι ήμουν στον τόπο μου. Στον χώρο του θεάτρου αισθάνομαι ντόπιος. Πάντα λέω ότι μου είναι δύσκολο να διατυπώσω το «είμαι ηθοποιός». Γενικά, μου είναι δύσκολο να διατυπώνω χαρακτηρισμούς δίπλα στο ρήμα «είμαι». Οτιδήποτε κι αν πεις, όσο απλά καινά το πεις, είναι βαρύγδουπο να προσδίδεις μια ιδιότητα, αφενός γιατί γίνεται δεσμευτικό και αφετέρου γιατί είναι και δηλωτικό, σαν να κλείνει και να οριστικοποιεί πράγματα. Πρέπει να ανασάνω πρώτα για να πω «είμαι ηθοποιός», γιατί δεν ξέρω αν είμαι… Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι… Είναι ένα πράγμα σε ροή», λέει ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments