Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [25/08/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [25/08/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας ημέρας που τα πράγματα απλώς κυλούν και μιας ημέρας που ο χρόνος περνάει επειδή συμβαίνουν καλά πράγματα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά ορισμένα ζητήματα. Κάποια συγκεκριμένα θέματα θα πρέπει να εξεταστούν – αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε τα συμπεράσματα που θα βγουν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με μια θετική φιλοσοφία.

Ταύρος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας για να κάνετε μερικές αλλαγές σε ορισμένες πτυχές της ερωτικής σας ζωής. Η απάντηση έγκειται στη λήψη της σωστής καθοδήγησης. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι είστε μάρτυρες κάποιων ασυνήθιστων γεγονότων. Αφήστε τις απαντήσεις να ξεδιπλωθούν από μέσα σας και δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε, καθώς μπορεί να έχουν σημαντικά πράγματα να σας πουν.

Δίδυμος

Μπορεί να πιάνετε μια περίεργη αίσθηση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε τελετουργίες και τελετές κάθε είδους, ειδικά αυτές που νομικά σας δεσμεύουν για πάντα. Εάν ο/η αγαπημένος/η σας προτείνει κάτι τέτοιο, μάλλον θα τρέξετε μακριά, καθώς το «για πάντα» δεν είναι στο λεξιλόγιο σας αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος

Μπορεί να πιάνετε μια περίεργη αίσθηση στην ατμόσφαιρα σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό κάνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε τελετουργίες και τελετές κάθε είδους, ειδικά αυτές που νομικά σας δεσμεύουν για πάντα. Εάν ο/η αγαπημένος/η σας προτείνει κάτι τέτοιο, μάλλον θα τρέξετε μακριά, καθώς το «για πάντα» δεν είναι στο λεξιλόγιο σας αυτή τη στιγμή.

Λέων

Η σημερινή είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να βάλετε σε εφαρμογή όλα όσα έχετε μάθει από βιβλία αυτοβοήθειας και τα σεμινάρια ψυχολογίας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την παρόρμηση για αλλαγή, η οποία έχει το ζήλο ενός ιεροκήρυκα. Είστε αποφασισμένοι ότι ο/η σύντροφός θα λάμψει σαν άγγελος και θα είναι απολύτως τέλειος/α. Μην ξεχάσετε να γυαλίσετε και το δικό σας φωτοστέφανο.

Παρθένος

Αν θέλετε να πάτε τον/την αγαπημένο /η σας κάπου όμορφα, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει ώστε το ταξίδι να σας μείνει αξέχαστο. Δεν έχει να κάνει τόσο με το μέρος που θα πάτε, αλλά με όλο το κλίμα που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Απολαύστε στο έπακρο τον χρόνο που θα περάσετε μαζί γιατί σας περιμένουν κάποιες δύσκολες συζητήσεις όταν επιστρέψετε.

Ζυγός

Σας αρέσει να συζητάτε για τα πάντα, αλλά το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει κάποιες από τις συνομιλίες σας να ακούγονται σαν κήρυγμα. Είτε είστε εσείς που ξεκινάτε να μιλάτε ή ο/η σύντροφός δεν θα πρέπει να πιέζετε προς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αντιδράστε ανάλογα με το τι συμβαίνει κάθε στιγμή και αφήστε τη συζήτηση να κυλήσει. Αυτό θα δώσει ένα πραγματικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πολλές καλές ιδέες που αφορούν την σχέση σας. Μπορεί να έχετε κάποια υπέροχα σχέδια. Ωστόσο, θα προτιμούσατε να τη δείτε να μεταμορφώνεται σύμφωνα με τις προσωπικές σας προσδοκίες, με αποτέλεσμα που να ταιριάζει με την πολύ συγκεκριμένη ατζέντα σας. Για να πετύχετε το καλύτερο, θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα στην σχέση σας να κυλήσουν φυσικά. Αν αρχίσετε να έχετε εμμονές και κολλήματα, θα τα χαλάσετε όλα.

Τοξότης

Θα κάνετε μεγάλη χάρη στον εαυτό σας σήμερα αν για μια φορά στην ζωή σας δεχτείτε συμβουλές. Σας αρέσει να δίνετε συμβουλές στους άλλους και να λέτε την άποψή σας αλλά δεν σας αρέσει καθόλου όταν κάποιος άλλος τολμά να σας προτείνει να κάνετε κάτι. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε πιο ταπεινοί. Συνεχίστε – ίσως τελικά να σας αρέσει.

Αιγόκερως

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία σε εσάς και τον/την σύντροφό σας να μεταμορφώσετε τις πεποιθήσεις που έχετε για την σχέση σας. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσατε να αλλάξετε και οι δύο και ορισμένοι τομείς όπου θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά την δική σας συμπεριφορά. Και οι δύο θα κερδίσετε, αν υιοθετήσετε μια πιο ανοιχτή στάση.

Υδροχόος

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να καταλάβετε πραγματικά τον λόγο για πολλές ανησυχητικές συμπεριφορές στην σχέση σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την δυνατότητα να μιλήσετε με ορισμένα άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάτε την σχέση σας σε ένα νέο και βαθύτερο επίπεδο. Μπορεί να αποφασίσετε να μοιραστείτε μια νέα δραστηριότητα με τον/την σύντροφό σας. Τι θα λέγατε αν ξεκινάγατε μαζί γιόγκα ή διαλογισμό; Με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά και σε πνευματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλίμα που επικρατεί σήμερα για να ενθαρρύνετε τον/την σύντροφό σας να κάνει μια βόλτα μαζί σας στον μυστηριώδη κόσμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Εδώ μπορείτε να συζητήσετε για κάθε είδους θέματα. Αλλά το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι αν μπορέσετε να καταλάβετε τον τρόπο που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε χαρά ή στεναχώρια στον εαυτό σας, θα ανοίξετε την πόρτα σε ορισμένες πολύ σημαντικές αλλαγές.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments