Lifestyle

Zoë Kravitz – Channing Tatum: Το νέο hot ζευγάρι Hollywood – Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Zoë Kravitz – Channing Tatum: Το νέο hot ζευγάρι Hollywood – Δεν κρύβουν τον έρωτά τους
Zoë Kravitz - Channing Tatum: Ένας νέος έρωτας ήρθε να ενώσει τους δυο σταρς που επιβεβαίωσαν τις φήμες με τον πιο εμφανή τρόπο.

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood είναι αυτό της Zoë Kravitz και του Channing Tatum, που επιβεβαίωσαν τις φήμες με τον πιο εμφανή τρόπο. Βγήκαν μαζί για ψώνια και ήταν μεσ’ τα «μέλια».

Πριν από μια εβδομάδα έγινε γνωστό το διαζύγιο της Kravitz με τον Karl Glusman. Κάποια ρεπορτάζ του εξωτερικού το είχαν προχωρήσει παρακάτω λέγοντας πως ένας νέος άνδρας έχει μπει στη ζωή της ηθοποιού. Κι εν τέλει ήρθε η 32χρονη κόρη του θρύλου της ροκ Lenny Kravitz να τους δικαιώσει πανηγυρικά.

Η τραγουδίστρια πήγε σούπερμαρκετ με το νέο της αμόρε, τον διάσημο ηθοποιό και παραγωγό ταινιών. Ο φακός τους έχει απαθανατίσει κι άλλες φορές μαζί και τώρα τους πέτυχε σε νέα έξοδο να κάνουν από κοινού τα ψώνια του supermarket, κάτι που σημαίνει πως η σχέση τους έχει προχωρήσει αρκετά.

Το όμορφο ζευγάρι τροφοδοτεί τις φήμες καθώς είναι η τρίτη κοινή τους έξοδος σε μια εβδομάδα και φυσικά οι παπαράτσι καραδοκούν παντού, ακολουθώντας κάθε τους βήμα. Όλα αυτά χωρίς ακόμα να έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύδει την πληροφορία, αλλά πλέον δεν κρατούν τα προσχήματα και οι κοινές εμφανίσεις τους φωνάζουν «έρωτα» από χιλιόμετρα…

Αυτή τη φορά, η πρωταγωνίστρια των «Big Little Lies», και ο πρωταγωνιστής του «Magic Mike», εθεάθησαν στο ανατολικό τμήμα της Νέας Υόρκης να βγαίνουν από ένα σούπερ μάρκετ με μερικά είδη σπιτιού, ενώ η Kravitz κρατούσε δύο μπουκέτα λουλούδια, προφανώς δώρο από τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, φορούσαν μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, ενώ ήταν casual ντυμένοι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Zoe Kravitz και του Karl Glusman: Ο χωρισμός

18 μήνες διήρκησε ο γάμος της Zoe Kravitz και του Karl Glusman, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν στις αρχές του 2021. Την αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η 32χρονη ηθοποιός, με τα αίτια ωστόσο να μην γίνονται γνωστά. Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, Zoe και Karl οριστικοποίησαν το διαζυγιό τους νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Η ηθοποιός ήταν εκείνη που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου και επίσημα στο δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments