Αθλητισμός

Χάαλαντ: Λύτρωσε την Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις

Χάαλαντ: Λύτρωσε την Ντόρτμουντ στις καθυστερήσεις
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-2 της Χόφενχαϊμ σε ένα συγκλονιστικό ματς για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga, το οποίο και κρίθηκε με γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ στις καθυστερήσεις.

Η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε τη Χόφενχαϊμ για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga, με τους Βεστφαλούς να παίρνουν τη νίκη με 3-2, χάρη στα τέρματα των Ρέινα και Μπέλιγχαμ και Χάαλαντ με τους Μπάουμγκαρτνερ και Νταμπούρ να ισοφαρίζουν προσωρινά σε 1-1 και 2-2.

Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν δύο φορές στο ματς με τον Ρέινα και τον Μπέλιγκχαλ, αλλά οι φιλοξενούμενοι “απάντησαν” αμφότερες, με το δεύτερο γκολ τους να έρχεται στο 90′. Ο Χάαλαντ απέτρεψε όμως τη νέα απώλεια βαθμών για την ομάδα του, σκοράροντας ξανά στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου, για να χαρίσει έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρέθηκε  με αυτόν τον τρόπο έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς έφθασε τους 6 βαθμούς, όσους έχει και η Βόλφσμπουργκ, αλλά με ματς λιγότερο.

Οι παίκτες του Ροζ ήταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα, ωστόσο η Χόφενχαϊμ ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο τρίτο λεπτό. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Χένες αναπτύχθηκαν κάπως ανορθόδοξα αλλά έφτασαν στην περιοχή του Κόμπελ, ο Γκάγερ έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ωστόσο η κεφαλιά του Κράμαριτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Eρλινγκ Χάαλαντ: Είναι ένας από τους παίκτες που αποτελεί τον απόλυτο μεταγραφικό στόχο για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ολόκληρη η Ευρώπη «παραληρεί» με τα μέχρι στιγμής κατορθώματα του Eρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ έχει χαρακτηριστεί το νέο «παιδί – θαύμα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο παίκτης της Ντόρτμουντ, ανήκει στους πρωτοπόρους της νέας γενιάς, που είναι προορισμένοι να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καλύπτοντας το χώρο που κατέλαβαν ολοκληρωτικά τα τελευταία 15 χρόνια ο Μέσι και Κριστιάνο.

Ήδη ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ, γεννημένος πάντως στο Λιντς, νικητής του Golden Boy 2020, του διεθνούς διαγωνισμού της Tuttosport για τους καλύτερους παίκτες κάτω των 21 ετών που αγωνίζονται στην Ευρώπη, έγινε ο πρώτος Νορβηγός που εξασφάλισε το βραβείο, αλλά και ο πρώτος Σκανδιναβός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments