Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου: Ρίχνει το Τik Tok

Ελευθερία Ελευθερίου: Ρίχνει το Τik Tok
Ελευθερία Ελευθερίου: Ούτε στο survivor… τόσο γυμνή – Διέρρευσε βίντεο «κόλαση».

Η διάσημη τραγουδίστρια «ξεσάλωσε» στα social media, όπου εμφανίστηκε με όσα λιγότερα ρούχα γινόταν και προκάλεσε αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μεγάλος πειρασμός η τραγουδίστρια, όχι επειδή την είδαμε στο Survivor σε εκείνα τα πλάνα του σκηνοθέτη που ταλαιπωρούσε τα μάτια μας με τα κοντινά της, αλλά από πολύ πιο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στον ΣΚΑΪ η επιλογή δεν ήταν τυχαία, αφού όλοι γνώριζαν ότι είναι μια από τις πιο ποθητές παρουσίες στα social media και οι εμφανίσεις της είναι από εκείνες που μένουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη. Αυτό ακριβώς έκανε η τραγουδίστρια και στο Survivor.

Με πολλούς τρόπους κατάφερε και τρύπωσε στο μυαλό μας και έχει μείνει αξέχαστη. Και εκτός Survivor όμως σαρώνει, αφού ο κόσμος θέλει να μαθαίνει νέα της και περισσότερο νέα που αφορούν εκείνη και κάποια σχέση της.

Άλλωστε και με τον Αλέξη Παππά αυτό εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν ντόρο γύρω από την σχέση που είχαν μέσα και έξω από το ριάλιτι. Η αλήθεια είναι ότι βοήθησε και λιγάκι ο μάνατζερ όλων, ο ένας και μοναδικός Τριαντάφυλλος.

Η Ελευθερία καταφέρνει και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα πάνω της και μάλιστα θεαματικά.

Όπως ακριβώς κάνει και με το βίντεο από το Tik Tok που θα δείτε παρακάτω. Το θέαμα είναι εκπληκτικό.

Ελευθερία Ελευθερίου: Μέχρι και μια γαλήνια θάλασσα μπορεί να σηκώσει υψηλά κύματα με την αθεράπευτα σeξι παρουσία της τραγουδίστριας.

Έχει ένα κορμί αγαλματένιο και αψεγάδιαστο που διατηρεί τη σιλουέτα της με προσεγμένη διατροφή και σκληρή γυμναστική. Το πρόσωπό της και το σπινθηροβόλο βλήμα της είναι γεμάτο αμαρτία και υποσχέσεις. Η Ελευθερία Ελευθερία απέδειξε πως πέρα από είδωλο του σeξ, είναι και μια δυνατή μαχήτρια, όπως είδαμε στο Surviror, που φυσικά ανέβασε τις μετοχές της.

Η Κύπρια τραγουδίστρια πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και έχει αφήσει πίσω της τις κακουχίες του ριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, επισκέφθηκε την παραλία της Βάρκιζας και με ένα καυτό μαύρο μπραζί μπικίνι σήκωσε κύμα και όσοι λουόμενοι είχαν την τύχη να την απολαύσουν έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments