Αθλητισμός

ΝΒΑ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

ΝΒΑ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός
Η Λίγκα ενημέρωσε πως μόνο εμβολιασμένοι διαιτητές θα σφυρίζουν τα παιχνίδια.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός μπαίνει σταδιακά και στον επαγγελματικό αθλητισμό… Το ΝΒΑ έγινε η πρώτη Λίγκα που ανακοίνωσε ότι ένας κλάδος που σχετίζεται με τη διοργάνωση του, υπόκειται σε αυτή την υποχρέωση.

Συγκεκριμένα, το ΝΒΑ ανέφερε ότι τα παιχνίδια θα τα σφυρίζουν μόνο εμβολιασμένοι διαιτητές.

«Όποιος διαιτητής παραμείνει ανεμβολίαστος, δεν θα μπορέσει να είναι σε αγώνες» ανέφερε ο Κομισάριος στην Ένωση Διαιτητών, μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο.

Αντίστοιχα, το ESPN αναφέρει πως ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός για τα μέλη των ομάδων που έρχονται σε επαφή με τους διαιτητές.

Προς το παρόν, ο εμβολιασμός δεν έχει καταστεί υποχρεωτικός για τους αθλητές, αλλά αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης με το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών.

Ήδη οι Μπρούκλιν Νετς έχουν ανακοινώσει ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι.

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν ενημερώσει πως οι υπάλληλοί τους θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου, ενώ ανάλογη είναι και η οδηγία των Μαϊάμι Χιτ.

Τέλος, από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έχουν ενημερώσει ότι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο, από την ηλικία των 12 και άνω, θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments