Ελλάδα

Σεμέδο: Αναζητείται κι ένας 40χρονος – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σεμέδο: Αναζητείται κι ένας 40χρονος – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σεμέδο: Σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, όπου φέρεται να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη πριν από λίγο με την κατηγορία του βιασμού μιας 17χρονης κοπέλας και αύριο (31/8) θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Μάλιστα, στην υπόθεση φέρεται πως εμπλέκεται κι ένας 40χρονος, όπου αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η νεαρή κοπέλα στην αστυνομία, υπήρχε και ένας 40χρονος αλλοδαπός μαζί με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, όταν την παρέσυρε.

Σεμέδο: Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Η καταγγελία της ανήλικης

Όπως καταγγέλλει η 17χρονη κοπέλα, βρισκόταν με τον ποδοσφαιριστή σε ένα μπαρ στον Ωρωπό και έπιναν ποτό. Όπως ισχυρίζεται εκείνος τη μέθυσε και την πήγε σπίτι του στη Γλυφάδα όπου τη βίασε. Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό μαζί με την μητέρα της αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και στη συνέχεια στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του παίκτη το οποίο εκτελέστηκε, και συνελήφθη στο σπίτι του.

Η κοπέλα εξετάζεται από ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται σε επικοινωνία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ ο Σεμέδο δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και είναι προς μεταγραφή, ενώ μάλιστα είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τη Σλόβαν. Μάλιστα, η μεταγραφή του στη Γούλβς δεν προχώρησε διότιυπήρχε πρόβλημα με τη βίζαγια την Αγγλία λόγω παλαιότερης υπόθεσης που είχε με τις Αρχές, ενώ τον θέλουν οι 3 μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ, αλλά και η Τορίνο στην Ιταλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments