Θέσεις Εργασίας

Επικουρικό προσωπικό: Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την πρόσληψη προσωπικού

Επικουρικό προσωπικό: Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την πρόσληψη προσωπικού
Επικουρικό προσωπικό: Ενεργοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πλατφόρμα για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και δομές Υγείας.

Ενεργοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πλατφόρμα για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και δομές Υγείας.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων λοιπού επικουρικού προσωπικού πλην γιατρών, αφορά στην κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν από την αναστολή καθηκόντων που αφορά την εφαρμογή του νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των επαγγελματιών υγείας. H διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, στις 15:00.

Σημαντικές πληροφορίες για τη διαδικασία

Για τους υποψήφιους όπου είχαν υποβάλει και κατά το παρελθόν αίτηση συμμετοχής σε παλιότερες ενεργοποιήσεις της πλατφόρμας, παρακαλούνται για την προσεκτική ανάγνωση της κωδικοποιημένης ΚΥΑ και των οδηγιών, καθώς έχουν υπάρξει αλλαγές. Παρακαλούνται να ελέγξουν τα αποθηκευμένα δικαιολογητικά τους ως προς την ισχύ τους. Επισημαίνεται ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο της Υπεύθυνης Δήλωσης (iv). Όλες οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν εκ νέου με καινούρια ημερομηνία.

Διάρκεια συμβάσεων

Το εν λόγω προσωπικό συνάπτει τρίμηνη σύμβασης εργασίας με τον φορέα, στο οποίο τοποθετείται, η οποία δύναται να παραταθεί για τρεις (3) μήνες ακόμα. Το προσωπικό που προσλαμβάνεται υπό τους όρους του ως άνω άρθρου δεν διαγράφεται από τους ως άνω τηρούμενους καταλόγους, αλλά διατηρεί τη σειρά κατάταξής του σε αυτούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments