Αθλητισμός

Σεμέδο: Η σύντροφός του τον στηρίζει για το παραστράτημα με την 17χρονη

Σεμέδο: Η σύντροφός του τον στηρίζει για το παραστράτημα με την 17χρονη
Στο πλευρό του Ρούμπεν Σεμέδο είναι η επί μία δεκαετία σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Χουβιάνα.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού απασχόλησε τη δικαιοσύνη πριν λίγες ημέρες όταν μία κοπέλα 17 ετών τον κατήγγειλε για βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 10 χιλιάδες ευρώ και χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Η περιπέτεια του Ρούμπεν Σεμέδο, όπως είναι λογικό, απασχόλησε και τα ΜΜΕ της πατρίδας του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Correio da Manhã», η σύντροφος του ποδοσφαιριστή είναι στο πλευρό του και στον στηρίζει.

Στο σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Η Χουβιάνα δίνει δύναμη στο Σεμέδο, του συγχωρεί την προδοσία κι είναι δίπλα του για να τον στηρίξει» αναφέρεται ότι η Χουβιάνα μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση πήρε το πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα από την Πορτογαλία.

Τι μέλλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο

Ερωτηματικό αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής άσος ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Πόρτο, κάτι που τελικά δεν συνέβη λόγω της υπόθεσης στην οποία ενεπλάκη.

Ο παίκτης, όπως γράφει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος τον άφησε εκτός από τη λίστα της ομάδας για το Europa League.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια πρωταθλήματα, όπως της Τουρκίας ή της Ρωσίας, που παραμένει ανοικτή η μεταγραφική περίοδος.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως αν τελικά παραμείνει στο Ρέντη, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει να πηγαίνει μόνος του για προπονήσεις και τον Ιανουάριο να υπάρξει κάποια προοπτική για μεταγραφή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments