Video

Σερβία – Λουξεμβούργο: Τρελό αυτογκόλ – φλίπερ μετά από κόντρα σε τραυματία

Σερβία – Λουξεμβούργο: Τρελό αυτογκόλ – φλίπερ μετά από κόντρα σε τραυματία
Σερβία - Λουξεμβούργο: Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Δεν θα το πιστέψετε τι γκολ δέχτηκε η ομάδα του Λουξεμβούργου.

Σε μία φάση βγαλμένη από σουρεάλ ταινία, γίναμε μάρτυρες ενός από τα πιο αξιοπερίεργα και αλλόκοτα αυτογκόλ της σεζόν! Το εν λόγω «τέρμα» σημειώθηκε στο ματς Σερβία – Λουξεμβούργο υπέρ των γηπεδούχων, με τη φάση να ξεκινάει από λάθος ελεύθερο του κίπερ σε παίκτη που… κούτσαινε και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από διπλή κόντρα!

Πάνω που το Λουξεμβούργο είχε επιστρέψει στο ματς με γκολ του Τιλ (77΄) αναζητώντας την ισοφάριση, η τύχη έθεσε με τον πιο σκληρό τρόπο νοκ-άουτ τους φιλοξενούμενους κόντρα στη Σερβία, με ένα θεότρελο αυτογκόλ.

Αφού ο κίπερ Μορίς έκανε λάθος από την εκτέλεση του άουτ στέλνοντας τη μπάλα σε συμπαίκτη του που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και ήταν εκτός φάσης, ο Μίτροβιτς έπιασε την κεφαλιά, ο Μορίς απέκρουσε κι από τη σπόντα η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του Σανό που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Αποτέλεσμα το 3-1, χάρη σε ένα από τα πιο περίεργα αυτογκόλ της χρονιάς.

Για την ιστορία, η Σερβία, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, επικράτησε του Λουξεμβούργου με σκορ 4-1. Ο Σέρβος φορ σκόραρε δύο φορές (22′-35′) κάνοντας το 2-0. Στο 77΄ το Λουξεμβούργο μείωσε με τον Τιλ, αλλά στο 81΄ ο Σανότ με αυτογκόλ έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μιλένκοβιτς.

Σερβία – Λουξεμβούργο: Δείτε σε βίντεο τη μοναδική αυτή στιγμή:

Ο όμιλος των δύο ομάδων:

Στην κορυφή του 1ου ομίλου ανέβηκε, σε ισοβαθμία με την Πορτογαλία, η Σερβία, η οποία όπως προαναφέρθηκε επικράτησε του Λουξεμβούργου με σκορ 4-1.

Την ίδια ώρα αγωνιζόταν και η Ιρλανδία με το Αζερμπαϊτζάν, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1, χάρη σε τέρματα των Ντάφι (87′) και Μαχμούντοφ (45+1) και να παίρνουν έτσι τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο.

Σερβία-Λουξεμβούργο 4-1 (22’, 35’ Μίτροβιτς, 82’ αυτ. Σανό, 90+6′ Μιλένκοβιτς – 77’ Τιλ)

Ιρλανδία-Αζερμπαϊτζάν 1-1 (87’ Ντάφι – 45+1’ Μαχμούντοφ) Ρεπό: Πορτογαλία

Η βαθμολογία (σε 4 ματς): 1. Σερβία 10 2. Πορτογαλία 10 3. Λουξεμβούργο 6 4. Ιρλανδία 1 5. Αζερμπαϊτζάν 1

Η επόμενη (6η) αγωνιστική: Τρίτη 07/09 Αζερμπαϊτζάν-Πορτογαλία (19:00) Ιρλανδία-Σερβία (21:45)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments