Αθλητισμός

Εκτός εαυτού ο Μέσι: Αυτό είναι τσίρκο – μια καταστροφή

Εκτός εαυτού ο Μέσι: Αυτό είναι τσίρκο – μια καταστροφή
Εκτός εαυτού ο Μέσι: Ο σούπερ σταρ ήταν φανερά εκνευρισμένος με αυτά που συνέβησαν στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή!

Σάλος έχει προκληθεί με τα όσα συνέβησαν στο Σάο Πάολο στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το παιχνίδι διακόπηκε στο έκτο λεπτό με εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων λόγω των τεσσάρων ποδοσφαιριστών της Αργεντινής, που ταξίδεψαν από την Αγγλία.

Εκτός εαυτού ο Μέσι: Ο Λιονέλ Μέσι έξαλλος από αυτό το αδιανόητο σκηνικό χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν ως… τσίρκο!

«Θα μπορούσαν να μας έχουν απομακρύνει πριν από τρεις ημέρες όταν ήρθαμε στη Βραζιλία. Γιατί περίμεναν να ξεκινήσει το παιχνίδι για να το κάνουν αυτό; Αυτό είναι μια ολοκληρωτική καταστροφή. Είναι ένα τσίρκο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Εκτός εαυτού ο Μέσι: Βραζιλία – Αργεντινή: Οριστική διακοπή στο ματς

Η Βραζιλία υποδέχτηκε το βράδυ της Κυριακής (5/9) την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με το ματς να διακόπτεται έξι λεπτά μετά από την έναρξή του. Αστυνομικοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσουν το ματς και οι παίκτες της Αλμπισελέστε πήγαν στα αποδυτήρια.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής με ανάρτησή της στα social media κατέστησε σαφές ότι η αναμέτρηση με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 διακόπηκε οριστικά.

Κι αυτό γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο εμπίπτει στις χώρες (μαζί με Νότια Αφρική, Βόρεια Ιρλανδία και Ινδία) που έχουν αυστηρούς περιοριστικούς προορισμούς στις αφίξεις λόγω κορωνοϊού.

Ακολούθησε χάος, το ματς διεκόπη, η αποστολή της Αλμπισελέστε πήγε στα αποδυτήρια. Λιονέλ Μέσι και Λιονέλ Σκαλόνι είπαν «δεν παίζουμε», ο Νεϊμάρ με τον Τίτε κοιτούσα αποσβολωμένοι, οι πρέσβεις των δύο χωρών επιχειρούσαν μάταια να βρουν λύση.

Σκάνδαλο μεγατόνων, ασύλληπτο σκηνικό που διασύρει τη Βραζιλία παγκοσμίως…

Όλα ξεκίνησαν δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην Αρένα Κορίνθιανς. Η κεντρική κυβέρνηση της Βραζιλίας έστειλε σαφές μήνυμα στις αστυνομικές αρχές και τις αντίστοιχες υγειονομικές του Σάο Πάουλο να μην επιτρέψουν την έξοδο των Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Χιοβάνι λο Τσέλσο (Τότεναμ), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ) και Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα) από το ξενοδοχείο.

Οι τέσσερις, ωστόσο, μπήκαν κανονικά στο πούλμαν με προορισμό στο γήπεδο. Έκαναν προθέρμανση – οι τρεις πρώτοι μάλιστα ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα – και η μπάλα άρχισε να κυλάει.

Ποιος να φανταζόταν τι επρόκειτο να γίνει… με καταστάσεις που περιλαμβάνονται μόνο σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο Μέσι έλεγε στις κάμερες: «Φεύγουμε, μας βλέπει όλος ο κόσμος…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments