Αθλητισμός

Στεφάν Λάσμε: Άνοιξε επιχείρηση με είδη κάνναβης

Στεφάν Λάσμε: Άνοιξε επιχείρηση με είδη κάνναβης
Στεφάν Λάσμε: Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα επιχειρηματικά του βήματα ανοίγοντας επιχείρηση με είδη κάνναβης.

Ο Στεφάν Λάσμε προχώρησε στην ανακοίνωση των νέων επιχειρηματικών του σχεδίων. Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής πρόκειται να ανοίξει μαγαζί με είδη κάνναβης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γκαμπονέζος σέντερ πριν από πέντε χρόνια είχε τιμωρηθεί, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κάνναβης, όταν έπαιζε ακόμα στη Γαλατάσαραϊ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες μέρες: «Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια τιμωρήθηκα για έναν χρόνο, επειδή κάπνισα ένα τσιγάρο. Πάμε στο σήμερα. Σήμερα είμαι ο ιδιοκτήτης μιας ανερχόμενης επιχείρησης με προϊόντα κάνναβης. Οι καταστάσεις δεν κάνουν τον άνδρα, τον αποκαλύπτουν».

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Στεφάν Λασμέ, είναι πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Έχει ύψος 2.03 μέτρων, βάρος 98 κιλών και αγωνιζόταν στις θέσεις Σέντερ και Πάουερ φόργουορντ. Αγωνίστηκε σε χώρες όπως η Ισπανία, η Τουρκία, η Ρωσία, το Ισραήλ ενώ υπήρξε βασικό μέλος της εθνικής Γκαμπόν. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε για τρεις συνολικά σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Το 2013 αναδείχτηκε Καλύτερος Αμυντικός στην Ευρωλίγκα και MVP στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Τον Ιούνιο του 2007, στον δεύτερο γύρο του Ντραφτ, ο Λασμέ επιλέχθηκε από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο νούμερο 46. Αγωνίστηκε για λίγο στο NBA. Το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2007-2008 αγωνίστηκε για τους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League, κερδίζοντας και το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της λίγκας. Το καλοκαίρι του 2008 βρέθηκε στους Μαϊάμι Χιτ, όπου δεν στέριωσε.

Τη σεζόν 2008-2009 αγωνίστηκε στο σερβικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Παρτιζάν. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την Μακάμπι κέρδισε το πρωτάθλημα Ισραήλ και στην Ευρωλίγκα μέτρησε σε 20 αγώνες κατά μέσο όρο 6.5 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, και 1.4 τάπες σε 18.5 λεπτά παιχνιδιού.

Στις 29 Αυγούστου 2016, ο Λάσμε τιμωρήθηκε με απουσία ενός χρόνου από τους αγώνες λόγω του ότι είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Ωστόσο στις αρχές του 2017 ο Λάσμε δικαιώθηκε, καθώς η ποινή του έπειτα από έφεση που ασκήθηκε από τον αθλητή, έπαψε να ισχύει. Το 2017 ο Λάσμε υπέγραψε στους Texas Legends του NBDL με τον βασικό μισθό, ήτοι 3.000 δολάρια.[12] Με τους Λέτζεντς είχε 10.4 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο στο NBDL.

Στις 27 Ιουνίου 2018, ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, μετά από τέσσερα χρόνια. Στις 28 Ιανουαρίου 2019 το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό λύθηκε κοινή συναινέσει, αφού η απόδοσή του κατά την δεύτερη θητεία του στην ομάδα δεν ήταν ικανοποιητική. Ο Λάσμε τη σεζόν 2018-2019 είχε 5,1 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 16:10 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2019, ανακοινώθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν από την γαλλική Στρασμπούρ, ωστόσο η μεταγραφή ακυρώθηκε αφού ο αθλητής δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments