Αθλητισμός

Χασάν: Τέλος από τον Ολυμπιακό

Χασάν: Τέλος από τον Ολυμπιακό
Χασάν: Έκλεισε στην Κόνιασπορ.

Oριστική φαίνεται πως είναι η μετακίνηση του Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό στην Κόνιασπορ. σύμφωνα και με τουρκικά δημοσιεύματα. Ο 28χρονος Αιγύπτιος επιθετικός αφήνει τους «ερυθρόλευκους» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, ο Τικίνιο φαίνεται πως θα αποτελέσει το «στοίχημα» του Μαρτίνς για την επίθεση του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο Ελ Αραμπί έχει φτάσει πλέον τα 34 του.

Χασάν: Δανεικός με οψιόν αγοράς στην Κόνιασπορ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονο ενδιαφέρον της Κόνιασπορ για τον Χασάν και πλέον φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών. H τουρκική ομάδα θα πάρει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για τη φετινή σεζόν, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς χωρίς, μέχρι τώρα, να έχει γινεί γνωστό το ποσό. Ο Χασάν αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στη γειτονική χώρα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Το θερινό μεταγραφικό “παράθυρο” έχει κλείσει για το μεγάλο μέρος του ποδοσφαιρικού κόσμου, όμως σε κάποιες χώρες παραμένει ανοιχτό για λίγο ακόμα. Συγκεκριμένα, οι τούρκικες ομάδες μπορούν να κάνουν μεταγραφές έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Χασάν

Ο Χασάν επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον Ιανούαριο του 2020 για τη δεύτερη θητεία του. Συνολικά με τα ερυθρόλευκα έχει αγωνιστεί σε 95 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 38 γκολ και επτά ασίστ. Ο χρόνος που θα πάρει φέτος αναμένεται μειωμένος δεδομένης της ύπαρξης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και του Τικίνιο.

Χασάν: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Αχμέντ Χασάν Μαγκούμπ Αμπντελμονεΐμ, γνωστός και ως Κούκα ή Κόκα, είναι Αιγύπτιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως επιθετικός στην Εθνική Αιγύπτου και στη Σούπερ Λίγκα και στον Ολυμπιακό.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην πορτογαλική Ρίο Άβε, στην οποία υπήρξε και μέλος των ακαδημιών της για έναν χρόνο. Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το έκανε το 2012 και παρέμεινε εκεί έως και το 2015, σκοράροντας 24 γκολ σε 66 αγώνες πρωταθλήματος. Το 2015, πήρε μεταγραφή στην Μπράγκα, με την οποία έχει πετύχει έως τώρα 17 γκολ σε 57 αγώνες πρωταθλήματος. Από το 2018, αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Από το 2011, ξεκίνησε να αγωνίζεται και στις μικρές ομάδες της Εθνική Αιγύπτου. Αρχικά στην U17 και αργότερα στην U20 και U23. Το 2013, έκανε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανδρών, στην οποία έχει συμμετάσχει 15 φορές, πετυχαίνοντας 5 γκολ. Υπήρξε βασικός στέλεχος της ομάδας, στο Αφρικανικό Κύπελλο, του 2017, όπου η Αίγυπτος έφτασε έως και τον τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments