Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ακρίβεια θα διαρκέσει μέχρι τα Χριστούγεννα το αργότερο

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ακρίβεια θα διαρκέσει μέχρι τα Χριστούγεννα το αργότερο
Άδωνις Γεωργιάδης: Δήλωσε ότι ο εμβολιασμός του Παύλου Πολάκη δικαίωσε την απόφαση της Κυβέρνησης να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών.

Την Τρίτης 7/9 στην εκπομπή στις Παρεμβάσεις του BLUE SKY καλεσμένος ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην συνέντευξη που έδωσε είπε:

Μέχρι τα Χριστούγεννα θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές και θα ομαλοποιηθεί η αγορά δήλωσε απόψε στον εκπομπή Παρεμβάσεις του BLUE SKY ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Τόνισε ότι η ακρίβεια οφείλεται στην αύξηση των πρώτων υλών και όχι σε καρτέλ.

Ο κ Γεωργιάδης δήλωσε ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα είναι γενναία . Παράλληλα χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία της Κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά την αύξηση του ΑΕΠ το β´ τρίμηνο του έτους και πρόσθεσε ότι το γεγονός αυτό δίνει περιθώρια στην Κυβέρνηση για περεταίρω φορολογικές ελαφρύνσεις.

Ο κ Γεωργιάδης δήλωσε ότι ο εμβολιασμός του Παύλου Πολάκη δικαίωσε την απόφαση της Κυβέρνησης να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών γιατί ο ίδιος είναι γιατρός και θα τον έδιωχναν από το νοσοκομείο που δουλεύει. Τον κατηγόρησε επίσης ότι διαφήμισε και συγκεκριμένο εμβόλιο συγκεκριμένης εταιρείας.

Aκολουθεί το σχετικό link:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments