Lifestyle

Η κόρη του Φαν Σιπ σε φωτογραφίες φωτιά

Η κόρη του Φαν Σιπ σε φωτογραφίες φωτιά
Κόρη Φαν Σιπ: Η 28χρονη Εστέλ Φαν Σιπ κάνει τις διακοπές της σε ελληνικά νησιά και αναρτά φωτογραφίες φωτιά από τις προσωπικές της στιγμές.

Η κόρη του Φαν Σιπ, Εστέλ, κάνει τις διακοπές της και ανεβάζει φωτογραφίες φωτιά από τις προσωπικές της στιγμές στο Instagram. Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της Τζον Φαν Σιπ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την θέση του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδος.

Παρόλα αυτά η κόρη του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδος συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο, ενώ δηλώνει φαν των ελληνικών νησιών. Έτσι λοιπόν ανέβασε σήμερα και κάποιες ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Ποιος είναι ο Τζον Φαν Σιπ

Ο Φαν Σιπ, ο οποίος έπαιξε για πάνω από δέκα χρόνια στον Αγιαξ πραγματοποιώντας περισσότερες από 270 εμφανίσεις, ενώ τα τελευταία του χρόνια τα πέρασε στην Ιταλία με τη φανέλα της Τζένοα. Όταν σταμάτησε την καριέρα του έγινε προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αίαντα και αργότερα ανέλαβε την Τβέντε. 

svg%3E

Στη συνέχεια απέκτησε διαφορετικές παραστάσεις και εμπειρία από τις Μέλμπουρν Χαρτ, Τσίβας Γουαδαλαχάρα και Μέλμπουρν Σίτι, ενώ η σεζόν 2017-18 είναι η πιο πρόσφατη στην καριέρα του και τον βρήκε στον πάγκο της Τσβόλε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments