Αθλητισμός

Μέσι: Ξέσπασε σε δάκρυα πανηγυρίζοντας το Κόπα Αμέρικα

Μέσι: Ξέσπασε σε δάκρυα πανηγυρίζοντας το Κόπα Αμέρικα
Ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε σε κλάματα πανηγυρίζοντας μπροστά στο κοινό της Αργεντινής την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Η Αργεντινή νίκησε την Βολιβία 3-0 για τα προκριματικά του Μουντιάλ, στη συνέχεια ακολούθησε μια μίνι-φιέστα για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, διότι τον Ιούλιο  τα περιοριστικά μέτρα δεν επέτρεψαν τον εορτασμό του τίτλο, αλλά αυτή τη φορά, στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες, οι συνθήκες ήταν κατάλληλες.

Όμως ο Λιονέλ Μέσι  ξέσπασε σε δάκρυα χαράς αφού  καρτερούσε χρόνια έναν μεγάλο τίτλο με την Αργεντινή έχοντας φτάσει τόσες φορές στην πηγή χωρίς να ξεδιψάσει, βέβαια είχε συμπαράσταση από αρκετούς συμπαίκτες του.

Μέσι: Τι δήλωσε

«Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ καιρό, το ονειρευόμουν και ο Θεός μού το χάρισε. Μετά από τόσα χρόνια που περίμενα και περιμέναμε, το να γιορτάζουμε τώρα με τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου στις κερκίδες, άνθρωποι που πέρασαν τόσα πολλά, είναι απίστευτο και με κάνει πολύ χαρούμενο», δήλωσε ο 34χρονος άσος της Παρί που έκανε χατ-τρικ στην αναμέτρηση.

Μέσι: Λίγα λόγια

Ο Λιονέλ Μέσι είναι Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού με την Μπαρτσελόνα και την εθνική Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «La Pulga» έχει λάβει πολλαπλές βραβεύσεις, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης της Πριμέρα Ντιβιζιόν και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στη διάρκεια μίας σεζόν και δεύτερος καλύτερος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ, διοργάνωση στην οποία έχει τερματίσει πρώτος σκόρερ τέσσερις συνεχόμενες σεζόν. Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα σύμφωνα με την IFFHS και ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας σε διάστημα ενός ημερολογιακού έτους.

Αγωνιζόταν με την Νιούελς Ολντ Μπόις στην Αργεντινή προτού μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών. Μεταξύ των αρκετών τίτλων που έχει κατακτήσει, περιλαμβάνονται τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, εφτά Πρωταθλήματα Ισπανίας, τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο U-20. Είναι έτσι ο αλλοδαπός ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία της Μπαρτσελόνα (25 τίτλοι τον Αύγουστο 2015).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments