Αθλητισμός

Μεταγραφές ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Μίλαντ Μοχαμαντί

Μεταγραφές ΑΕΚ: Ενδιαφέρον για Μίλαντ Μοχαμαντί
Μεταγραφές ΑΕΚ: Στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκεται ο Μίλαντ Μοχαμαντί, ο οποίος παραμένει ελεύθερος από τη Γάνδη στα τέλη Αυγούστου.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει τελειώσει, όμως η ΑΕΚ πρόκειται να εκμεταλλευτεί πλήρως το παραθυράκι των ελεύθερων. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Τσούμπερ, του Ντάρκο Γέφτιτς, αλλά και του Μάνι Χάρις.

Το ενδιαφέρον της Ένωσης στρέφεται προς τον Μίλαντ Μοχαμαντί, ο οποίος από τα τέλη Αυγούστου είναι ελεύθερος από την ομάδα του στην Γάνδη. Η Ένωση έχει περιθώρια μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου προκειμένου να κάνει κίνηση για τον 27χρονο διεθνή Ιρανό αριστερό μπακ.

Βελγικό δημοσίευμα τον στέλνει στην ΑΕΚ

Η ιστοσελίδα hln.be αναφέρει: «Ο Μιλάντ Μοχαμαντί πιθανότατα έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για τη Γάνδη. Ο Ιρανός διεθνής ενδιαφέρει τόσο την ΑΕΚ όσο και τη Φερεντσβάρος. Μια αρχική προσφορά 500.000 ευρώ από την ΑΕΚ δεν έγινε αποδεκτή από τη Γάνδη όμως τόσο οι Έλληνες όσο και η Φερεντσβάρος κατέθεσαν μια σημαντικά υψηλότερη προσφορά.

Η Γάνδη συμφώνησε να γίνει η μεταγραφή και πλέον η απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Μαχαμαντί. Με τους παίκτες που ήρθαν στην Γάνδη έχει λίγες πιθανότητες να παίξει είτε ως αριστερό μπακ, είτε ως αριστερό χαφ»

Λίγα λόγια για τον Μοχαμαντί

O Μοχαμαντί γεννήθηκε στην Τεχεράνη τον Σεπτέμβριο του 1993. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Νταμάς και ακολούθησαν η Νιρόγιε Ζαμίνι και η Ραχ Αχάν. Το 2016 βγήκε εκτός Ιράν για να παίξει στην Τέρεκ Γκρόζνι. Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Γάνδη με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022. Με το βελγικό κλαμπ έχει 65 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασίστ. Εκτός από αριστερό μπακ έχει παίξει και κάποια ματς ως δεξί.

Με την εθνική του Ιράν έχει 41 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ ενώ έχει παίξει και σε Μουντιάλ (2018). Σε ένα από τα δύο ματς που αγωνίστηκε ήταν αυτό απέναντι στην Ισπανία. Η αποτυχημένη του προσπάθεια να εκτελέσει με ζογκλερικό τρόπο ένα πλάγιο έκανε τον γύρο του κόσμου. Το περασμένο καλοκαίρι είχε τραβήξει το ενδιαφέρον της Λιντς και της Ρέιντζερς.

Δείτε κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Μοχαμαντί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments