Video

Παναγιώτης Βασιλάκος: Στο Bachelor δεν είχα σενάριο αλλά ήμουν αυθόρμητος

Παναγιώτης Βασιλάκος: Στο Bachelor δεν είχα σενάριο αλλά ήμουν αυθόρμητος
Παναγιώτης Βασιλάκος: Τι είπε για τη σχέση του με τη νικήτρια του πρώτου "Bachelor", Νικολέττα Τσομπανίδου.

Για την εμπειρία του στο “Bachelor”, τα προσωπικά του, καθώς και για τα πλάνα του, τηλεοπτικά και μη, μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην εκπομπή “Πρωινό”. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως στη ζωή του έχει τύχει να ερωτευτεί ταυτόχρονα δύο ή περισσότερες κοπέλες, ενώ στις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για το εάν υπήρχε σενάριο, εφόσον πρόκειται για τηλεοπτικό προϊόν, απάντησε:

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Ήμουν ένας άνθρωπος αυθόρμητος και λειτουργούσε όπως λειτουργώ με τις κοπέλες που βγαίνω στην έξω μου ζωή»

“Όταν ήμουν στο “Bachelor” δεν είχα σενάριο. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος αυθόρμητος και λειτουργούσε όπως λειτουργώ με τις κοπέλες που βγαίνω στην έξω μου ζωή. Δεν υπήρχε script, σε μένα δεν υπήρχε ποτέ. Δεν υπήρχε κανείς να μου πει τι να κάνω”.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη νικήτρια του πρώτου “Bachelor”, τη Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία πλέον βρίσκεται σε νέα σχέση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Την ερωτεύτηκα μέσα στο παιχνίδι. Βγαίνοντας έξω, πραγματικά προσπαθήσαμε και οι δύο πολύ, αλλά αποφασίσαμε να το αφήσουμε γιατί στη συνέχεια θα στεναχωριόμασταν και οι δύο. Όταν κάτι δεν πηγαίνει, καλό είναι να σταματάει απ’ την αρχή. Υπήρξε ολοκληρωμένη σχέση”.

Παναγιώτης Βασιλάκος

Ο ίδιος είπε πως θα προτιμούσε να βλέπαμε το “Bachelorette”, με 20 άντρες να διεκδικούν μια γυναίκα, ενώ σχετικά με το πώς του φαίνεται ο νέος “Bachelor”, ο Αλέξης Παππάς, είπε: “Είδα την πρεμιέρα. Είδα τον Αλέξη λίγο αγχωμένο, που είναι απόλυτα κατανοητό και ανθρώπινο. Πιστεύω πως αργότερα θα είναι περισσότερο ο εαυτός του”.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Λίγα λόγια για αυτόν

O Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν ο πρώτος Έλληνας Bachelor. Τριάντα ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας, ο Παναγιώτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads το 2017. Ποδοσφαιριστής και συγχρόνως μοντέλο με μεγάλη επιτυχία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, έχει βρεθεί σε πασαρέλες του Μιλάνου και της Γαλλίας, όπου ξεχώρισε.

Ο γαλανομάτης άνδρας, όταν είχε δηλώσει συμμετοχή στους «Νομάδες» του ΑΝΤ1, είχε αφήσει τότε πίσω του τις πασαρέλες του Versace, την «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου και είχε ταξιδέψει στο εξωτικό νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων. Εξάλλου, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο ίδιος έχει… εισχωρήσει και στον κόσμο της πολιτικής αφού υπήρξε στέλεχος του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου. Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, φαίνεται πως λίγο πριν την είσοδο του στο «Bachelor», χώρισε με την 21χρονη σύντροφό του και μοντέλο, Ντιάνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments