Ελλάδα

Αγρίνιο: Νεκρός ένας ανήλικος που έπεσε από το μπαλκόνι

Αγρίνιο: Νεκρός ένας ανήλικος που έπεσε από το μπαλκόνι
Αγρίνιο: Σοκ από τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου που έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το περιστατικό σύμφωνα με το karvasaras.grσημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00, στην συμβολή των οδών Σολωμού και Προμηθέως στο Αγρίνιο όταν ο ανήλικος από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία εντοπίστηκε στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, από γείτονα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον 15χρονο και το μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργεί η Υ.Α. Αγρινίου.

Απίστευτο τροχαίο στο Λασίθι στην περιοχή του Οροπεδίου είχε ένας 28χρονος που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΠΑΓΝΗ.

Οι εικόνες από το τροχαίο στο Λασίθι είναι συγκλονιστικές καθώς το αυτοκίνητο έχει καρφωθεί στην πόρτα και σε κολώνα της Ιεράς Μονής Κρουσταλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου. 

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ενώ ο 28χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με την αστυνομία να ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.

Το περιστατικό έκανε γνωστό με ανάρτηση στο facebook ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης. 

Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Άλλες δύο ανθρώπινες ζωές χάθηκαν στην άσφαλτο.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα έπειτα από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Αθηνών – Κορίνθου.

Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Τι ακριβώς συνέβη

Μοτοσικλέτα κινούμενη στο ρεύμα προς Αθήνα παρέσυρε πεζό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και τα δύο άτομα, ηλικίας περίπου 50 ετών, που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου και κατέληξαν. Στην περιοχή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα για τουλάχιστον δύο ώρες., καθώς τα οχήματα που ακολουθούσαν σταμάτησαν απότομα και προκλήθηκε καραμπόλα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, που είχε διακοπεί, λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο ύψος του Ασπροπύργου διεξάγεται πλέον κανονικά.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments