Lifestyle

Κριστίνα Αγκιλέρα: Ποζάρει τοπλες 20 χρόνια μετά

Κριστίνα Αγκιλέρα: Ποζάρει τοπλες 20 χρόνια μετά
Κριστίνα Αγκιλέρα: Φωτογραφίζεται ξανά τοπλες και ταράζει το ίντερνετ παγκοσμίως.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα πέρα από καταπληκτική φωνή, έχει και ένα κορμί – λαμπάδα, παραμένοντας στα 40 της χρόνια το απόλυτο sex symbol. Με μία selfie στο Instagram, θέλησε να μας υπενθυμίσει το dirty στοιχείο της γοητευτικής εικόνας που έχει σαν παγκοσμίου επιπέδου σταρ.

Ένα από τα μεγαλύτερα teen idols των 90’s ποζάρει ξανά γυμνόστηθη, 20 χρόνια μετά.

Η 40χρονη σταρ φαίνεται πως δεν νοιάζεται για τίποτα από αυτά και ανακοίνωσε με τον πιο σέξι τρόπο τη συμμετοχή της σε μουσικό φεστιβάλ.

Ποζάροντας topless με τα μαλλιά της να κρύβουν τα επίμαχα σημεία, η σταρ του πενταγράμμου ανακοίνωσε τη συμμετοχή στο Instagram, βάζοντας «φωτιά» στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το 2002, η Christina Aguilera κυκλοφόρησε το άλμπουμ Stripped,τον 4ο κατά σειρά δίσκο της, που αποτέλεσε το turning point της. Από μια έφηβη κοπέλα που τραγουδούσα κατά της ενδοοικογενειακής βίας έγινε μια σeξι γυναίκα που τολμά να εμφανίζεται ημίγυμνη και να βρίσκεται στις φαντασιώσεις κάθε άνδρα.

Στο εξώφυλλο του δίσκου εμφανιζόταν τόπλες, φορώντας μόνο ένα χαμηλοκάβαλο, παντελόνι – καουμπόι, ενώ στο εσωτερικό του πειραματιζόταν με τραγούδια διαφορετικού στυλ, όπως το Dirrty, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητά της, μέχρι τα τρυφερά, Beautiful, Fighter και The Voice Within, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments