Πως Να

Πως να ενεργοποιήσετε το dark theme της αναζήτησης Google

Πως να ενεργοποιήσετε το dark theme της αναζήτησης Google
Google dark theme: Δείτε πως μπορείτε και εσείς να ορίσετε το πολυαγαπημένο σκούρο θέμα στην μηχανή αναζήτησης της Google!
Google dark theme: Δείτε πως μπορείτε και εσείς να ορίσετε το πολυαγαπημένο σκούρο θέμα στην μηχανή αναζήτησης της Google!

Για αρκετό καιρό, η μηχανή αναζήτησης της Google δεν διέθετε dark theme. Αυτό επιτέλους αλλάζει, καθώς η πλατφόρμα εγκαθιστά και αυτή με την σειρά της dark mode.

Αν σκεφθείτε ότι είναι το μέρος που συχνά επισκεπτόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας, η αλήθεια είναι ότι του έλειπε το μαύρο χρώμα.

Google dark theme: Πολλά ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Google έχει αρχίσει την επίσημη διάθεσή του. Εμείς πάντως δεν βλέπουμε ακόμη τη σχετική ρύθμιση. Αν δεν την βλέπετε και εσείς απλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη.

  • Για να ενεργοποιήσετε το dark mode στο Google.com θα πρέπει να πιέσεις το Settings – Ρυθμίσεις στο κάτω μέρος της οθόνης. Από εκεί επιλέγετε το Ρυθμίσεις αναζήτησης και λογικά κάπου εκεί θα γράφει για το dark mode.
  • Αν είστε στη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στο γρανάζι στη πάνω δεξιά γωνία και θα έχετε πρόσβαση στο ίδιο μενού όπως και προηγουμένως.

Φαίνεται ότι η Google το διαθέτει σταδιακά οπότε λίγο υπομονή.

Google Pay: H εφαρμογή διαθέσιμη στην Ελλάδα

Το Google Pay ήταν μέχρι πρότινος διαθέσιμο στην Ελλάδα μόνο ως υπηρεσία και συνεργαζόμενο με εφαρμογές τρίτων έδινε τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών στους χρήστες.

Τώρα, γίνεται διαθέσιμη πλέον ως εφαρμογή στα Android κινητά στην Ελλάδα. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Google Play Store και να προσθέσετε τις κάρτες σας για να πραγματοποιείτε ανέπαφες συναλλαγές, όχι μόνο με το κινητό σας αλλά και με το smartwatch σας, αν διαθέτει λειτουργικό Google Wear OS.

Google: Λόγω της διαμάχης με την Epic Games.

Η Google πλήρωσε κρυφά εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια τους προγραμματιστές παιχνιδιών για να τους εμποδίσει να ξεκινήσουν παιχνίδια εκτός του Play Store, σύμφωνα με μια νέα καταγγελία στην αντιμονοπωλιακή αγωγή που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της Epic Games και της Google

Tο Project Hug

Το πρόγραμμα «Project Hug» της Google – που αργότερα ονομάστηκε «Apps and Games Velocity Program» – ήταν μια προσπάθεια να περιοριστεί η επιρροή της Epic, ξοδεύοντας «εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε μυστικές συμφωνίες με πάνω από 20 κορυφαίους προγραμματιστές». ΕΕ

Το 2018, η Epic Games κυκλοφόρησε το δημοφιλές παιχνίδι Fortnite για Android. Η Epic Games όμως κυκλοφόρησε το παιχνίδι αποκλειστικά εκτός του Google Play Store. Αυτό σήμαινε ότι οι παίκτες έπρεπε να κατεβάσουν ένα πρόγραμμα εγκατάστασης απευθείας από τον ιστότοπο της Epic Games για να μεταφέρουν το παιχνίδι στο τηλέφωνό τους. Η Epic Games με αυτή την ενέργεια επιθυμούσε να αποφύγει την παρακράτηση του 30% από την Google. Ωστόσο, το Fortnite κυκλοφόρησε στο Play Store τον Απρίλιο του 2020.

Το Fortnite δεν έμεινε για πολύ στο Play Store, καθώς η Google, αντιλαμβανόμενη ότι η Epic είχε βρει έναν νέο τρόπο πληρωμής που παράκαμπτε το Play Store, το απέσυρε τον Αύγουστο του 2020. Σημειώνεται ότι η Apple έκανε το ίδιο με το Fortnite για iOS, γεγονός που οδήγησε την Epic Games να μηνύσει και τις δύο εταιρείες. Προηγούμενα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από τη νομική μάχη μεταξύ της Epic και της Google αποκάλυψαν ότι η Google χαρακτήρισε τη μέθοδο της Epic για την παράκαμψη του Play Store ως «μόλυνση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments