Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον μπόμπιρά της

Δούκισσα Νομικού: Πρώτη μέρα στο σχολείο για τον μπόμπιρά της
Δούκισσα Νομικού: Ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά» σε όλα τα παιδιά, συγκινημένη για τον πιτσιρικά της που πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο.

Πρώτη μέρα της φετινής, σχολικής χρονιάς ήταν η χθεσινή και οι φωνές γέμισαν ξανά τα προαύλια και τις αίθουσες σε όλα τα σχολεία της χώρας, με το πρώτο κουδούνι, να σηματοδοτεί ακόμα μια, απαιτητική, αλλά ευχάριστη χρονιά, αφού «τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζουμε τίποτα», όπως έλεγε και η Άννα Βίσση. Η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε ακόμα μια σημαντική, οικογενειακή στιγμή με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους, αφού μοιράστηκε μαζί τους, μέσω φωτογραφίας σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη ημέρα του παιδιού της στο σχολείο.

Ο μικρός Σάββας Θεοδωρίδης είναι εγγονός του αήμνηστου ποδοσφαιριστή και ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο της λαμπερής τηλεπερσόνας και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, που ασχολείται κι αυτός με τον μαγικό κόσμος της στρογγυλής θεάς», μέσω του καίριου πόστου που κατέχει στην UEFA, έχει πάρει το όνομα του παππού του.

Ο Σάββας Junior είναι 6 ετών και χθες ήταν η πρώτη του μέρα στο σχολείο, αφού πλέον είναι μαθητής της πρώτης δημοτικού. Η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια πόσταρε μια τρυφερή χρονιά με το αγγελούδι της και στη λεζάντα της ανάρτησης ευχήθηκε «καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά», ανάμεσα στα τόσο όμορφα λόγια που έγραψε στα γλυκό μήνυμά της.

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση!

Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα. Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο!

Καλή σχολική χρόνια να έχουμε.

Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως και εγώ;», γράφει η Δούκισσα Νομικού στο post με τον χαρούμενο, μικρό Σάββα.

Η συγκίνησή της σίγουρα θα ήταν μεγάλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments