Lifestyle

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Πρώτη κοινή εμφάνιση με καυτό φιλί

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Πρώτη κοινή εμφάνιση με καυτό φιλί
Kourtney Kardashian - Travis Barker: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν στο κόκκινο χάλι της απονομής των MTV Video Music Awards.

Λάμψη αστέρων στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards 2021 την Κυριακή 12/9, στο Μπρούκλιν. Ανάμεσα στους super stars που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η ημίγυμνη Megan Fox και το λαμπερό ζευγάρι, Camila Cabello και Shawn Mendes.

Η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου ήταν όμως, η πρώτη κοινή έξοδος του πιο hot ζευγαριού globally. Ο λόγος φυσικά για την Kourtney Kardashian και τον Travis Barker. Η μελαχρινή καλλονή της διάσημης οικογένειας των Kardashians περπάτησε στο κόκκινο χαλί κρατώντας από το χέρι τον ροκ σταρ. Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές της φετινής χρονιάς, ωστόσο, οι πρώτες δημοσιεύσεις στο instagram ήρθαν τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα οι δυο τους αφού πόζαραν στους φωτογράφους ντυμένοι ασορτί με μαύρα outfits αντάλλαξαν και ένα παθιασμένο φιλί χαρίζοντας στους fans τους μία πολύ προσωπική στιγμή. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα:

H Kardashian και ο Barker έλαμπαν από ευτυχία ο ένας στο πλάι του άλλου και είναι λογικό, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood, εδώ και περίπου 10 μήνες που είναι μαζί. Η 42χρονη celebrity επέλεξε να φορέσει ένα super sexy και mini total black φόρεμα του σχεδιαστή Olivier Theyskens, ενώ την ίδια χρωματική επιλογή έκανε και ο 45χρονος μουσικός, φορώντας ένα total black σύνολο του σχεδιαστή Thom Browne.

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Από φίλοι έγιναν ζευγάρι

Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού μένουν στην ίδια περιοχή, στο Calabasas της California και τους συνέδεε βαθιά φιλία που εν τέλει μετατράπηκε σε έναν φλογερό έρωτα. Παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί εδώ και χρόνια, καθώς ο ντράμερ των Blink-182 είχε εμφανισθεί ουκ ολίγες φορές στο reallity των Kardashians, ενώ είχαν οι παπαράτσι τους είχαν απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί στο Los Angeles, Kourtney και Travis δήλωναν φίλοι. Μέχρι που έγιναν ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments