Ελλάδα

ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ»

ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ»
ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με την επωνυμία«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με την επωνυμία«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με την επωνυμία«Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, με τη συμμετοχή συνολικά 28 εταιρειών που αναζητούσαν υποψηφίους για 600 θέσεις εργασίας, στους κλάδους βιομηχανίας τροφίμων, τεχνολογίας, παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών και ενδυμάτων, τηλεπικοινωνιών,τεχνικών/κατασκευών κ.α.

Τι δήλωσε ο υπουργός Εργασίας

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: «Ο ΟΑΕΔ αλλάζει, μετασχηματίζεται, επιχειρεί να γίνεται κάθε μέρα πιο χρήσιμος στους ανέργους και τους εργαζόμενους. Στο πλαίσιο αυτής της νέας αντίληψης ξεκίνησε να οργανώνει μέρες καριέρας, όπως γίνεται από αντίστοιχους οργανισμούς σε όλες τις προηγμένες χώρες. Η πρωτοβουλία αυτή φέρνει στην πράξη πιο κοντά τις επιχειρήσεις με τους εργαζόμενους και τους ανέργους, ιδιαίτερα τους νέους. Σήμερα είναι η αρχή αντίστοιχων πρωτοβουλιών, οι οποίες θα φέρουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πιο κοντά , αλλά και θα οδηγήσουν τον ΟΑΕΔ να υπηρετεί καλύτερα το σκοπό του.Θέλουμε έναν ΟΑΕΔ σύγχρονο όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από τα γραφεία του, δίπλα στην κοινωνία και σε όλους όσους τον έχουν ανάγκη».

Χατζηδάκης εργασιακό

Τι δήλωσε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης δήλωσε: «Προτεραιότητα του ΟΑΕΔ είναι η αποτελεσματική σύζευξη όσων αναζητούν εργασία με τις επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, διότι ο ρόλος μας είναι να στηρίξουμε όλους τους ανέργους ώστε να επανενταχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αγορά εργασίας. Δράσεις όπως η σημερινή Ημέρα Καριέρας αποτελούν άλλο ένα εργαλείο σε αυτήν την προσπάθεια και η ανταπόκριση στην εκδήλωση επιβεβαιώνει την ανάγκη για ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες όπως αυτή. Μέσω της ενισχυμένης και αναβαθμισμένης Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων & Μεγάλων Επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ (ΜΕΜΜΕ) θα συνεχίσουμε να χτίζουμε ένα δίκτυο σταθερών σχέσεων με τον κόσμο του επιχειρείν για την προώθηση της απασχόλησης και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments