Lifestyle

Στο στόχαστρο του Ατζούν ο Ανατολάκης – Τι ρόλο θα έχει

Στο στόχαστρο του Ατζούν ο Ανατολάκης – Τι ρόλο θα έχει
Ατζούν Survivor: Ο Τούρκος παραγωγός του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τον πέμπτο κύκλο.

O Τούρκος παραγωγός Ατζούν μετά τις διακοπές του, μεταξύ άλλων και στην Μύκονο, ετοιμάζει τον επόμενο κύκλο του Survivor. Μάλιστα από ότι φαίνεται σε ρόλο έκπληξη πρόκειται να βρεθεί ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ανατολάκης.

Πιο συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι ακόμα σίγουρος ο χρόνος πρεμιέρας του. Το ΣΚΑΙ σκανάρει την αγορά και βλέπει, ότι τα ριάλιτι γενικά φέτος δεν παρακολουθούνται ιδιαίτερα, με το Big Brother να «καταρρέει». Survivor spoiler 17/5

Ετοιμάζει μεταγραφή Ανατολάκη ο Ατζούν

Λόγω του ότι ο Τούρκος Παραγωγός είναι αποφασισμένος να φέρει πολλές αλλαγές αποφάσισε να κάνει πρόταση στον Γιώργο Ανατολάκη. Ο παλαίμαχος «άσος» του Ολυμπιακού, που είχε «σαρώσει» με τους «ερυθρολεύκους» είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο ιδανικό να επιλεγεί, για να πάει Άγιο Δομίνικο.

Ο Ανατολάκης, άλλωστε, είναι ακριβώς μία προσωπικότητα, που χρειάζεται στο Survivor. Ο πρώην βουλευτής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού διαθέτει μία παρουσία που στη συμβίωση και τους αγώνες δε θα περάσει απαρατήρητη.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως τα τελευταία χρόνια δε βρίσκεται σε καλή οικονομική κατάσταση, κάτι που φάνηκε από το γεγονός, ότι έχει αναγκαστεί να δουλεύει ως κούριερ, ώστε να επιβιώσει. Ένα συμφέρον deal με τον Ατζούν, λοιπόν, σίγουρα θα τον ενδιέφερε, ώστε να πάρει οικονομική ανάσα με ένα σεβαστό ποσό.

Survivor: Λίγα λόγια για τον Acun Ilicali

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι Τούρκος παραγωγός & επιχειρηματίας. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής “Acun Medya” και ιδιοκτήτης του τουρκικού τηλεοπτικού καναλιού TV8.

Γεννήθηκε στην Αδριανούπολη από μια οικογένεια που καταγόταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξ ου και το επίθετό του. Τελείωσε το δημοτικό στην Αδριανούπολη και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Kadıköy Maarif College και στο Anatolian High School της Κωνσταντινούπολης. Εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, αλλά τα παράτησε και ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία. Survivor

Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα στο Bağdat Caddesi. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και έτσι σε ηλικία 21 ετών το μαγαζί χρεωκόπησε. Μετά από αυτήν την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο κανάλι Show TV. Αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια εκεί, ο Ιλίτζαλι δημιούργησε μια εταιρεία παραγωγής το 2004, η οποία έγινε μια από τις πιο πετυχημένες εταιρείες στην Τουρκία. Στα τέλη του 2013, επέκτεινε τις επενδύσεις του αποκτώντας το τηλεοπτικό κανάλι TV8.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments