Video

Bachelor: Απίστευτος καυγάς – «Βούλωσέ το, σκύλα, σούργελο»

Bachelor: Απίστευτος καυγάς – «Βούλωσέ το, σκύλα, σούργελο»
Bachelor: Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε κατά της διάρκεια του ριάλιτι.

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι υποψήφιες στο «The Bachelor» του ALPHA. Οι εντάσεις στη βίλα του εργένη δε λείπουν αφού η καθεμία προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά του με τον τρόπο της.

Σε προηγούμενο επεισόδιο, τα κορίτσια τα έβαλαν με τη Γιώτα. Η τελευταία κατάφερε να κερδίσει το τριαντάφυλλο από τον Αλέξη Παππά και αυτό πυροδότησε νέο κύκλο έντασης μεταξύ των κοριτσιών. Η Γιώτα πήρε πάνω της τα κολακευτικά σχόλια του Αλέξη Παππά αναφέροντας ότι βλέπει την αλήθεια της. Νωρίτερα βέβαια ανέφερε ότι ο «Bachelor» δεν της είχε βγάλει κάτι ιδιαίτερο. Η Ιζαμπέλα «εξερράγη» κι άρχισε να «στολίζει» με διάφορα επίθετα τη συμπαίκτρια της.

Bachelor: Το βίντεο με τον τσακωμό

Bachelor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως του προτάθηκε να είναι ο πρώτος «εργένης»

Για την τηλεοπτική του παρουσία φέτος μίλησε ο Ντάνος και ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι. Έχουν γίνει συζητήσεις. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με τον Ατζούν. Η μόνη συζήτηση με τους συνεργάτες του ήταν για συμμετοχή στο Survivor 2 και 3 που δε το συζητήσαμε καθόλου περισσότερο. Μιλήσαμε περισσότερο για το 4 ως προς την παρουσίαση που δεν χρειάζεται να πω κάτι πάνω σε αυτό. Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που δεν έγινε η συνεργασία. Δεν εξαρτάται από το οικονομικό οποιαδήποτε επαγγελματική μου κίνηση».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε μάλιστα πως είχε πρόταση για το «The Bachelor» την πρώτη χρονιά: «Είχα πρόταση. Δεν το έχω δει φέτος. Σε σχέση με το περσινό, είναι ακριβώς αυτό που είχα δει όταν μου είχε προταθεί που είναι κάτι που δεν αισθάνομαι ούτε να το κάνω, ούτε να το παρακολουθήσω, δεν είναι κοντά σε αυτά που μου αρέσουν».

Τον ενόχλησε η κριτική που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών; Ο ίδιος απάντησε: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για το τι κάναμε και τι δεν κάναμε. Σημασία έχει ότι είναι μεγάλη η καταστροφή. Όποιος έχει περιέργεια να μάθει, μπορεί να ρωτήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments