Διεθνή

Gabby Petito: Το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στην 22χρονη – Για ανθρωποκτονία κάνουν λόγο οι αρχές

Gabby Petito: Το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στην 22χρονη – Για ανθρωποκτονία κάνουν λόγο οι αρχές
Gabby Petito: Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για το θρίλερ της 22χρονης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Gabby Petito, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον περασμένο μήνα στις ΗΠΑ. Ιατροδικαστής στο Ουαϊόμινγκ επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε την Κυριακή στον Εθνικό Δρυμό Μπρίτζερ Τέτον, ανήκει στην αγνοούμενη.

Gabby Petito: Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή ήταν στις 24 Αυγούστου

Η 22χρονη από τη Νέα Υόρκη είχε θεαθεί για τελευταία φορά ζωντανή στις 24 Αυγούστου, όταν έκανε check-out από ξενοδοχείο στη Γιούτα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στις ΗΠΑ με τον φίλο της, τον 23χρονο Μπράιαν Λάντρι.

Ο Λάντρι επέστρεψε μόνος στο σπίτι της οικογένειάς του στη Φλόριντα, χωρίς την Γκάμπι την 1η Σεπτεμβρίου και στις 14 Σεπτεμβρίου η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνισή του. Η οικογένεια της κοπέλας τον κατηγορεί ευθέως ότι κρύβεται. Το FBI του Ντένβερ ανέφερε στο Twitter: «Ο ιατροδικαστής του Τέτον, δρ. Μπρεντ Μπλου επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα ανήκουν στην Γκάμπι Πετίτο, γεν. 19 Μαρτίου 1999.

«Η αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή Μπλου για την αιτία θανάτου είναι ανθρωποκτονία. Αναμένουμε τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας». Το FBI διεξήγαγε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας του 23χρονου Μπράιαν, στη Φλόριντα ενώ, οι Αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση του άνδρα, που, σύμφωνα με την οικογένειά του, εξαφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα, τρεις ημέρες αφότου η Γκάμπι Πετίτο δηλώθηκε ως αγνοούμενη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments