Αθλητισμός

Σαλερνιτάνα: Άγνωστοι γέμισαν το γήπεδο με… αλάτι για να ξορκίσουν το κακό

Σαλερνιτάνα: Άγνωστοι γέμισαν το γήπεδο με… αλάτι για να ξορκίσουν το κακό
Σαλερνιτάνα: Πριν τον αγώνα της με την Βερόνα (2-2), όπου οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, συνέβη ένα περίεργο περιστατικό.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας οι υπεύθυνοι του «Αρέκι» ανακάλυψαν πως το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου είχε καλυφθεί από… αλάτι και ενημέρωσαν την Αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για «σαμποτάζ» ώστε να αναβληθεί η αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με την Βερόνα. 

Αυτό που βρήκαν ήταν πως άγνωστοι, προφανώς οπαδοί των γηπεδούχων, είχαν μπει το βράδυ στο γήπεδο και έριξαν μία τεράστια ποσότητα αλατιού για να… ξορκίσουν το κακό, μιας και η ομάδα του Σαλέρνο δεν είχε πάρει ακόμα βαθμό στην Serie A. 

Φαίνεται πως η κίνηση τους είχε αποτέλεσμα μιας και η Σαλερνιτάνα παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2, πήρε την ισοπαλία με 2-2 και τον πρώτο της βαθμό. 

Λίγα λόγια για την Σαλερνιτάνα

Η ΟΣ Σαλερνιτάνα 1919 είναι ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα από την πόλη Σαλέρνο. Ιδρύθηκε το 1919 και επανιδρύθηκε το 2005 και το 2011. Έδρα της ομάδας είναι το Στάδιο Αρέκι χωρητικότητας 39989 θεατών. Συμμετέχει στην Lega Pro Prima Divisione/B. Τα περισσότερα χρόνια της ιστορία της αγωνιζόταν στις Σέριε Β και Σέριε Γ Τη δεκαετία του 1920 συμμετείχε 4 φορές στη Σέριε Α. Από τότε έχουν συμμετάσχει την ανώτατη κατηγορία τις περιόδους 1947-48 και 1998-99.

Ιταλία: Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών πανηγυρίζει την άνοδο της Σαλερνιτάνα στους δρόμους της γειτονικής χώρας με καυτή εμφάνιση.

Μια σέξι πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών στην Ιταλία ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία, αφού βγήκε στους δρόμους του Σαλέρνο με καυτή εμφάνιση για να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους την άνοδο της τοπικής ομάδας, Σαλερνιτάνα, στην πρώτη κατηγορία του επαγγελματικού, Ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Seria A.

Στην περιοχή στήθηκε γιορτή και ξέφρενο γλέντι με τους πανηγυρισμούς τα ξεσηκώνουν όλη την πόλη. Ανάμεσα στους θερμόαιμους φιλάθλους ήταν και μια εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία. Αυτή της Πριτσίλα Σαλέρνο που βγήκε στους δρόμους με καυτό σετ κολάν αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία των ανδρών – οπαδών.  Μάλιστα το επίθετο της μελαχρινής καλλονής είναι ίδιο με το όνομα της πόλης!

Πάντως ενδέχεται οι πανηγυρισμοί να μετατραπούν σε κλάματα, καθώς η Σαλερνιτάνα μπορεί να μην καταφέρει να παίξει στην πρώτη κατηγορία της Seria A και να χάσει την άνοδο «στα χαρτιά». Μεγαλομέτοχος του συλλόγου είναι ο Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτης της Λάτσιο και οι κανονισμοί (όχι μόνο στην Ιταλία) απαγορεύουν σε ομάδες κοινής ιδιοκτησίας να μετέχουν στο ίδιο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments