Θέσεις Εργασίας

ΚΕΘΕΑ: Έξι προσλήψεις με ετήσιες συμβάσεις στη Θεσσαλονίκη

ΚΕΘΕΑ: Έξι προσλήψεις με ετήσιες συμβάσεις στη Θεσσαλονίκη
ΚΕΘΕΑ: Με έξι άτομα ενισχύεται το ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης με ετήσιες συμβάσεις. Ζητούνται υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Με έξι άτομα ενισχύεται το ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης με ετήσιες συμβάσεις. Ζητούνται υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Αγγλικής Φιλολογίας
  • ΠΕ Ψυχίατρος
  • ΠΕ Παιδοψυχίατρος
  • ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
  • ΠΕ Ιατρός – Παθολόγος
  • ΤΕ Νοσηλευτής

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των επαναπροκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει: Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr) – ενότητα «ΝΕΑ».

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων – Υπεύθυνων Δηλώσεων συμμετοχής αρχίζει στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 και λήγει στις 11 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.

Μέχρι πότε η υποβολή αιτήσεων

Να αποστείλουν στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) : [email protected] μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής του στο ΚΕΘΕΑ.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments