Κόσμος

Κρεμλίνο: Προσβλέπει στην συνέχιση των επαφών σε καλό κλίμα με τη Γερμανία

Κρεμλίνο: Προσβλέπει στην συνέχιση των επαφών σε καλό κλίμα με τη Γερμανία
Κρεμλίνο: Το Κρεμλίνο προσβλέπει στη διατήρηση του εποικοδομητικού κλίματος στις διμερείς σχέσεις, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Κρεμλίνο: Το Κρεμλίνο προσβλέπει στη διατήρηση του εποικοδομητικού κλίματος στις διμερείς σχέσεις, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Το Κρεμλίνο παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις εκλογικές εξελίξεις στην Γερμανία, ευελπιστεί ότι θα υπάρξει συνέχεια στην πολιτική του Βερολίνου στις διμερείς σχέσεις και πιστεύει ότι οι υπάρχουσες διαφωνίες και τα προβλήματα πρέπει να επιλύονται μόνο μέσω του διαλόγου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Κρεμλίνο: «Μας ενδιαφέρει οι σχέσεις μας αυτές να συνεχισθούν και να αναπτυχθούν περαιτέρω»

«Αναμφισβήτητα οι εκλογές στην μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης είναι μια εξέλιξη, ένα γεγονός το οποίο φυσικά προσελκύει στην ουσία την προσοχή όλου του κόσμου και εμείς φυσικά παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή τι συμβαίνει, ποια είναι τα αποτελέσματα. Αναμφισβήτητα ελπίζουμε στη συνέχεια στις διμερείς μας σχέσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, επισημαίνοντας την σημασία που έχει για το Κρεμλίνο η περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Γερμανικές εκλογές

«Η Γερμανία είναι φυσικά ένας πολύ μεγάλος εμπορικός, οικονομικός και επενδυτικός εταίρος. Μας ενδιαφέρει οι σχέσεις μας αυτές να συνεχισθούν και να αναπτυχθούν περαιτέρω», δήλωσε ο Πεσκόφ. Κρεμλίνο

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αναφέρθηκε και στις υπάρχουσες διαφωνίες μεταξύ των δύο χωρών, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι μεταξύ Μόσχας και Βερολίνου υπάρχει η αντίληψη ότι τα προβλήματα μπορούν να τα επιλύονται μόνο μέσω του διαλόγου. «Δεν είμαστε απαλλαγμένοι από διαφωνίες, αλλά μας ενώνει η κατανόηση ότι τα προβλήματα μπορούμε και πρέπει να τα επιλύουμε μόνο μέσω του διαλόγου», δήλωσε ο Πεσκόφ. Κρεμλίνο

Αναφερόμενος στον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε ότι «επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού θα είναι μακρά, δύσκολη, γι’ αυτό το λόγο θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments