Video

Μακρόν: Διαδηλωτής του έριξε βραστό αυγό με σφεντόνα

Μακρόν: Διαδηλωτής του έριξε βραστό αυγό με σφεντόνα
Μακρόν: Ο Γάλλος πρόεδρος βρισκόταν στην έκθεση από όπου έκανε ανακοινώσεις για τη στήριξη του τομέα εστίασης και τουρισμού.

Πρωταγωνιστής ενός ακόμη απροσδόκητου περιστατικού έγινε ο Γάλλος πρόεδρος. Αυτή τη φορά δέχθηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, δέχθηκε επίθεση με βραστό αυγό από διαδηλωτή , στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην έκθεση εστίασης και τουρισμού Eurexpo στη Λυών.

Το αυγό έπεσε στο πρόσωπο του Γάλλου προέδρου και έπεσε κάτω. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυγό έχει εκτοξευθεί από τον 20χρονο δράστη πιθανότατα με σφεντόνα ή κάτι παρόμοιο. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην έκθεση, ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε να συναντήσει τον δράστη της επίθεσης και να συζητήσει μαζί του.

Ο Γάλλος πρόεδρος βρισκόταν στην έκθεση από όπου έκανε ανακοινώσεις για τη στήριξη του τομέα εστίασης και τουρισμού. Να σημειώσουμε ότι στις 8 Ιουνίου ο Εμανουέλ Μακρόν είχε δεχθεί χαστούκι στο Ντρομ, με τον δράστη να καταδικάζεται σε 18 μήνες φυλάκιση, αν και τελικά αποφυλακίστηκε μόλις συμπλήρωσε τους 4 μήνες ποινής.

«Κατά το ταξίδι του στη Λυών, ο Εμανουέλ Μακρόν έγινε θύμα επίθεσης με αυγό. Νεαρός έχει συλληφθεί από τις Αρχές ασφαλείας» αναφέρεται σε tweet Γάλλου δημοσιογράφου, ο οποίος δημοσιεύει και βίντεο από της στιγμή της επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments