Διεθνή

Σουηδία: 25 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο

Σουηδία: 25 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο
Σουηδία: Εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σαλγκρένσκα δήλωσε πως, μεταξύ των τραυματιών, τρεις γυναίκες έχουν τραυματισθεί σοβαρά.

Είκοσι πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο έπειτα από έκρηξη που προκάλεσε ζημιές σε κτίριο κατοικιών νωρίς σήμερα το πρωί στη Σουηδία και ειδικότερα στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όπως μετέδωσε ο δημόσιος ραδιοσταθμός SR.

Σουηδία: Τρεις ηλικιωμένες γυναίκες έχουν τραυματιστεί σοβαρά

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως άρχισε έρευνα. Εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Σαλγκρένσκα δήλωσε πως, μεταξύ των τραυματιών, τρεις γυναίκες έχουν τραυματισθεί σοβαρά. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανακοίνωσαν πως εργάζονται για να απομακρύνουν ανθρώπους από την περιοχή και για να κατασβέσουν εστίες φωτιάς στο κτίριο. Σουηδία

«Διαμερίσματα και κλιμακοστάσια έχουν πληγεί. Προς το παρόν είναι ασαφές τι προκάλεσε την έκρηξη», ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Γκέτεμποργκ.

Εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης δήλωσε πως εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την περιοχή στην οποία σημειώθηκαν η έκρηξη και η πυρκαγιά. Τα αίτια της έκρηξης και της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει γνωστά. «Διαμερίσματα και κλιμακοστάσια έχουν πληγεί. Προς το παρόν είναι ασαφές τι προκάλεσε την έκρηξη», ανακοινώθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Γκέτεμποργκ.

Τα τελευταία χρόνια στη Σουηδία σημειώνεται αύξηση της εγκληματικότητας που οφείλεται σε συμμορίες, καθώς αντίπαλες συμμορίες χρησιμοποιούν εκρηκτικά και πυροβόλα όπλα στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet, κάποιοι κάτοικοι πηδούσαν από τα μπαλκόνια για να ξεφύγουν από τη φωτιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments