Πολιτική

Κόμμα Γιαννακόπουλου: Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις

Κόμμα Γιαννακόπουλου: Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις
Κόμμα Γιαννακόπουλου: Τι δείχνουν όμως οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τη δυναμική που θα είχε ένα κόμμα Γιαννακόπουλου, αν το έπαιρνε απόφαση.

Τον τελευταίο καιρό αρκετά είναι τα δημοσιεύματα στον Τύπο που κάνουν λόγο για κάθοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις εκλογές με δικό του κόμμα. Και μπορεί ο ίδιος να μην τα έχει επιβεβαιώσει ποτέ, είναι δεδομένο όμως ότι η συγκεκριμένη φημολογία δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα επιτελεία των κομμάτων.

Τι δείχνουν όμως οι κρυφές δημοσκοπήσεις για τη δυναμική που θα είχε ένα κόμμα Γιαννακόπουλου, αν το έπαιρνε απόφαση; Σύμφωνα με άνθρωπο που έχει γνώση των δημοσκοπήσεων που παραγγέλνουν τα ίδια τα κόμματα και σπάνια πέφτει έξω σε όσα λέει, τα σχετικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων είναι ιδιαίτερα θετικά. Κόμμα Γιαννακόπουλου

Κόμμα Γιαννακόπουλου: Ποια είναι τα τρία συμπεράσματα των κρυφών δησμοσκοπήσεων

  • Θα έμπαινε με ευκολία στη βουλή,
  • Θα ήταν σίγουρα τρίτο κόμμα με δυναμική για ακόμα πιο ψηλά,
  • Θα είχε πολύ υψηλά ποσοστά μεταξύ των οπαδών και των άλλων ομάδων και όχι μόνο του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή δυο ακόμη παρατηρήσεις είναι αξιοπρόσεκτες. Η πρώτη έχει να κάνει με τις επίσημες δημοσκοπήσεις. Προέβλεψε ότι δεν πρόκειται να δούμε αντίστοιχη ερώτηση, καθώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη αυτή τη στιγμή ότι θα δούμε κάποια κίνηση από την πλευρά Γιαννακόπουλου, οπότε οι δημοσκόποι δεν μπορούν να βασιστούν σε εικασίες.

Η δεύτερη είναι και η σημαντικότερη. Προέβλεψε ότι θα έκλεβε ψήφους απ’ όλα τα κόμματα, όμως εκείνο που θα είχε τις μεγαλύτερες απώλειες αν όντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχωρούσε σε κάποια πολιτική κίνηση, θα ήταν η Νέα Δημοκρατία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments