Ειδήσεις

Μαρινάκης: «Ελλάδα-Θρύλος-θρησκεία μέσα στην Τουρκία

Μαρινάκης: «Ελλάδα-Θρύλος-θρησκεία μέσα στην Τουρκία
Μαρινάκης: Φανερά συγκινημένος ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε για τη σημασία της νίκης των Πειραιωτών με τη Φενέρ και αυτό το 3-0.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ αφιέρωσε τη νίκη σε όλους τους Έλληνες, κάνοντας λόγο για το τρίπτυχο «Ελλάδα-Θρύλος-θρησκεία».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κάμερα της Cosmote:

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη. Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τον προπονητή μας, το προπονητικό τιμ. Παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτή την επιτυχία θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα, την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟ. Να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και ενωμένοι για να κερδίσουμε.

Εμείς δεν σταματάμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε και αυτό πρέπει να το βλέπουν ορισμένοι φίλοι μας που βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα. Αποτελείται από καλούς παίκτες, καλό προπονητή και από μία διοίκηση που είναι δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες μέσα στην Πόλη μας».

O

 Το παιχνίδι

O Ολυμπιακός είχε κάνει το πρώτο βήμα στους ομίλους του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 της Άντβερπ και βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με τρεις πόντους. Μετά την σημερινή νίκη συνεχίζει νικηφόρα στην διοργάνωση. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με την Άιντραχτ στην πρώτη αγωνιστική.

Φάσεις και γκολ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και απέκτησε το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα, οι ερυθρόλευκοι ξεχύθηκαν στην κόντρα, μοίρασε στον Τικίνιο, ο οποίος πάτησε στην περιοχή. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε απέναντι απ’ τον κίπερ της Φενέρ και πλάσαρε για το 0-1.

Μετά το γκολ η Φενέρμπαχτσε είχε την κατοχή, ο Ολυμπιακός όμως κλείνει τους χώρους και προσπαθεί να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά απ’ την περιοχή του. Παράλληλα, ψάχνει να απειλήσει στην αντεπίθεση. Ιδιαίτερα επικίνδυνος ο Βαλένσια, ένας παίκτης που πρέπει να προσέξουν οι ερυθρόλευκοι.

Στο 35′ υπήρξε μία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μασούρας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σαλάι στα δεξιά και γύρισε στην περιοχή. Ο Μαντί Καμαρά σούταρε, όμως απέκρουσε ο κίπερ της Φενέρμπαχτσε. svg%3E

Τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο

Η Φενέρμπαχτσε έχει μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θέλει να αυξήσει την πίεση στους ερυθρόλευκους. Οι γηπεδούχοι πατούν πιο εύκολα στην περιοχή του Ολυμπιακού.
Μεγάλη ευκαιρία για τη Φενέρμπαχτσε. Ο Σαλάι έβγαλε την βαθιά μπαλιά στην περιοχή, ο Πέλκας ξεχάστηκε απ’ την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας παίκτης της Φενέρ πλάσαρε στην κίνηση, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Στο 62′ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0! Ο Τικίνιο με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή απ’ τα αριστερά, μοίρασε στον Μαντί Καμαρά, ο Αλτάι απέκρουσε με τα πόδια και ο Μασούρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με γκολάρα με ένα δυνατό σουτ.

Στο 68′ μετά από τρομερή ενέργεια απ’ τον Αγκιμπού Καμαρά μέσα στην περιοχή μετά την πάσα του Τικίνιο. Έκανε το σουτ, ο Αλτάι απέκρουσε και ο Μασούρας πήρε ξανά το ριμπάουντ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments