Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτό εννοούσε η δράστιδα με τη φράση «ξέρεις γιατί έγινε»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτό εννοούσε η δράστιδα με τη φράση «ξέρεις γιατί έγινε»
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η 36χρονη επέλεξε να εμφανιστεί στο δικαστήριο την ημέρα που το θύμα της θα περιέγραφε την αποτρόπαιη επίθεση που δέχτηκε και τον Γολγοθά που ανεβαίνει έκτοτε. Και ίσως η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στγκλόνισε την Ελλάδα με το ψυχικό σθένος το οποίο επέδειξε κατά τη διάρκεια της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι την οποία δέχθηκε. Όμως στον αντίποδα η στάση της κατηγορούμενης κατά τη διάρκεια της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι. Η κατηγορούμενη φαίνεται πως έχει εμμονή με το θύμα, ακόμα και σήμερα, έναν και πλέον χρόνο μετά την επίθεση στην Καλλιθέα.

Η 36χρονη επέλεξε να εμφανιστεί στο δικαστήριο την ημέρα που το θύμα της θα περιέγραφε την αποτρόπαιη επίθεση που δέχτηκε και τον Γολγοθά που ανεβαίνει έκτοτε. Και ίσως η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία. Φαίνεται πως η 36χρονη θεωρεί ακόμα και σήμερα πως η Ιωάννα ήταν εμπόδιο στην υποτιθέμενη σχέση της και ακόμα φτιάχνει σενάρια με το μυαλό της. «Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου μια γυναίκα. Στάθηκε μπροστά μου, δεν πέρασε τρέχοντας. Σήκωσε το βλέμμα με κοίταξε στα μάτια και μου έριξε το υγρό», κατέθεσε η Ιωάννα στο δικαστήριο. Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η φράση «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε» που πάγωσε το δικαστήριο και προκάλεσε

Η διήγησή της για την αποφράδα ημέρα της 20ης Μαΐου συγκλόνισε το ακροατήριο και το πανελλήνιο. Ωστόσο η Έφη Κακαράντζουλα το μόνο που είχε να σχολιάσει είναι «Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε».

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για την συγκεκριμένη ντροπιαστική ατάκα πέραν του προφανούς: Ακόμα και σήμερα μετά τα όσα έγιναν η 36χρονη έχει εμμονή με την Ιωάννα και θεωρεί ότι ήταν εμπόδιο στη σχέση της και δικαίως τιμωρήθηκε. Ακόμα φτιάχνει σενάρια με το μυαλό της που τα πιστεύει και είναι πεπεισμένη ότι η Ιωάννα την έβλαψε και έπρεπε να πληρώσει. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας…

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας ζήτησε τον λόγο από το δικαστήριο και απευθυνόμενος στην έδρα είπε: «Πληροφορήθηκα ότι η κατηγορούμενη ζήτησε το λόγο για να απευθυνθεί στο δικαστήριο σας και είπε προς το θύμα ότι “γνωρίζεις το λόγο της επίθεσης”. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταστρέψει μια ανθρώπινη ζωή και να λέει τέτοια πράγματα και να μην την επαναφέρετε στη θέση της. Και να μην τη ρωτήσετε τι εννοεί!». Η κατηγορούμενη αντέδρασε στη τοποθέτηση του Απόστολου Λύτρα λέγοντας: «Σας παρακαλώ πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments