Video

House of the Dragon: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το prequel του Game of Thrones

House of the Dragon: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το prequel του Game of Thrones
House of the Dragon: Οι τηλεθεατές να ετοιμάζονται για μια νέα «βουτιά» στον κόσμο του Game of Thrones.

Η HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά House of the Dragon, η οποία αποτελεί prequel του Game of Thrones, που αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους Wil Johnson ως Ser Vaemond Velaryon, John Macmillan ως Ser Laenor Velaryon, Savannah Steyn ως Lady Laena Velayron και Theo Nate ως Ser Laenor Velaryon. Μολονότι το teaser δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, δίνει μία πρώτη εικόνα και αίσθηση για την ατμόσφαιρα και τα κοινά (ή διαφορετικά στοιχεία με το Game of Thrones. Ας ελπίσουμε ότι η σειρά θα δικαιώσει τις προσδοκίες και θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που εκ προοιμίου θέτει το GoT, με την ελπίδα φυσικά για ένα λιγότερο “διχαστικό” φινάλε.

Το “House of the Dragon” διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του GoT και αφηγείται τη δυναστεία του θρυλικού Οίκου των Ταργκάρυεν, πρώτων βασιλιάδων του Kings Landing.

Το House of the Dragon και θα είναι έτοιμο για να βγει στον αέρα μέσα στο 2022. Ήδη γνωρίζουμε πως το HBO έχει παραγγείλει 10 επεισόδια της εν λόγω σειράς, με τον πιλότο να τον σκηνοθετεί ο βετεράνος του “Thrones”, Miguel Sapochnik, που μας έχει χαρίσει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια όπως το “Battle of the Bastards”. Η ιστορία του σόου θα βασίζεται στο “Fire & Blood” βιβλίο του George R.R. Martin που εξιστορεί τα χρονικά του Οίκου των Targaryen.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments