Αθλητισμός

Ιταλία – Ισπανία 1-2: Στον τελικό οι Ισπανοί με υπογραφή Τόρες

Ιταλία – Ισπανία 1-2: Στον τελικό οι Ισπανοί με υπογραφή Τόρες
Ιταλία - Ισπανία 1-2: Η Ισπανία με μπροστάρη τον Τόρες κατάφερε να νικήσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Nations League.

Ιταλία και Ισπανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την πρόκριση στον τελικό του UEFA Nations League. Η Ισπανία κατάφερε να νικήσει με μεγάλη διαφορά τους Ιταλούς, ενώ είχαν και μεγάλη κατοχή της μπάλας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισπανία πίεζε συνεχώς σε όλο το γήπεδο τους Ιταλούς, ενώ η Ιταλοί κρατούσαν πολύ καλή άμυνα απέναντι στους Ισπανούς. Παρόλα αυτά οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση και να σταματήσουν το αήττητο των Ιταλών.

Φάσεις και γκολ

Η Ισπανία πιέζει σε όλο το γήπεδο, όμως το κέντρο της Ιταλίας κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής κι έχει αποτρέψει οποιονδήποτε κίνδυνο για τον Ντοναρούμα. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν περνούν το κέντρο όταν βρίσκονται σε φάση άμυνας.

Στο 17′ μία σέντρα του Οϊαρθάμπαλ από αριστερά υπό το βλέμμα του Μπονούτσι που απλά κοιτούσε, ο Μπαστόνι δεν μπορεί να κόψει και ο Τόρες από κοντά κάνει το 1-0. Απίθανη φάση αμέσως μετά το 1-0. Κόρνερ από δεξιά, ο Αλόνσο πιάνει ένα βολέ από την άλλη πλευρά, ο Ντοναρούμα χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή χτυπάει στο δοκάρι και πάει πίσω του. Πριν προλάβουν οι Ισπανοί να τη σπρώξουν στα δίχτυα, ο Μπονούτσι απομακρύνει.

Στο 47′ υπέροχη συνεργασία από αριστερά που καταλήγει σε σέντρα μέσα από την περιοχή του Οϊαρθάμπαλ, ο Τόρες πιάνει μία φανταστική κεφαλιά προς την αντίθεση πλευρά από την κίνηση του Ντοναρούμα και κάνει το 2-0.
Στο 83′ λάθος του Τόρες στο κέντρο του γηπέδου, ο Κιέζα του κλέβει και διασχίζει το γήπεδο της Ισπανίας χωρίς αντίπαλο, την κατάλληλη στιγμή δίνει δεξιά στον Πελεγκρίνι, που μειώνει σε 2-1.

Οι συνθέσεις

Ιταλία: Ντοναρούμα, Έμερσον, Μπαστόνι, Μπονούτσι, Ντι Λορέντζο, Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Κιέζα, Ινσίνιε, Μπερναρντέσκι.

Ισπανία:Ουνάι Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Αλόνσο, Κόκε, Μπούσκετς, Γκάβι, Σαράμπια, Φεράν Τόρες, Ογιαρθάμπαλ.

Οι πάγκοι των δύο ομάδων

Στον πάγκο της Ιταλίας: Σιρίγκου, Μερέτ, Κιελίνι, Καλάμπρια, Λοκατέλι, Λ. Πελεγκρίνι, Ρασπαντόρι, Μπεράρντι, Ντιμάρκο, Ατσέρμπι, Κριστάντε, Κεν.

Στον πάγκο της Ισπανίας: Ντε Χέα, Σάντσες, Ινίγο Μαρτίνεθ, Χιλ, Πίνο, Σέρχι Ρομπέρτο, Έρικ Γκαρθία, Ρεγκιλόν, Πέδρο Πόρο, Ρόδρι, Φορνάλς, Μερίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments