Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Μέσα ο Δουβίκας για Γεωργία

Εθνική Ελλάδας: Μέσα ο Δουβίκας για Γεωργία
Εθνική Ελλάδας: Ξεπέρασε το πρόβλημά του και ταξιδεύει κανονικά με την αποστολή της Εθνικής ο Τάσος Δουβίκας.

Ο νεαρός επιθετικός της Ουτρέχτης στη χθεσινή προπόνηση ένιωσε μία αδιαθεσία και προφυλάχθηκε, αλλά σήμερα γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Τζον Φαν Σχιπ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γεωργία.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η προπόνηση της Πέμπτης μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον προπονητή της γαλανόλευκης, Τζον Φαν Σχιπ, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός είδε τον Τάσο Δουβίκα να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του. Ο νεαρός επιθετικός  στη χθεσινή προπόνηση ένιωσε μία αδιαθεσία και προφυλάχθηκε, αλλά σήμερα γυμνάστηκε κανονικά και θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (8/10, 11:00) για το Μπατούμι της Γεωργίας.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, με τον Ολλανδό να δουλεύει κυρίως με τους παίκτες που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην βασική 11άδα στο παιχνίδι με την Γεωργία.

Έτσι, εξαιρουμένων των τραυματιών Ζέκα και Παπαδόπουλου ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ έχει στη διάθεση του όλους τους διεθνείς «ετοιμοπόλεμους». Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Μπατούμι την Παρασκευή το πρωί (11:00).

Οι διεθνείς θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στην Γεωργία (19:00 τοπική, 18:00 Ελλάδας), ενώ 45’ νωρίτερα θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου του Τζον Φαν Σχιπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments