Lifestyle

Ζενεβιέβ: Η κόρη της βαδίζει στα χνάρια της

Ζενεβιέβ: Η κόρη της βαδίζει στα χνάρια της
Ζενεβιέβ: Μήνας του Halloween και η γνωστή από την παρουσία της στο GNTM στυλίστρια μπήκε στο πνεύμα της γιορτής μαζί με την κόρη της.

Πριν μερικές ημέρες και με αφορμή τον μήνα του Halloween, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της, όμως εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η κόρη της, Ροζαλία.

Τα μαύρα της μαλλιά «εξαφανίστηκαν» για λίγες ώρες και στη θέση τους είδαμε μισά ξανθά και μισά μπλε μαλλιά.

Όσο για το ντύσιμό της; Φορούσε μαύρα ρούχα και κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι (μέρος της εμφάνισής της) και που μάλιστα από κάποιους σχολιάστηκε αρνητικά.

Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι οι χρήστες που υπενθύμισαν ότι πρόκειται για κοστούμι με αφορμή το Haloween.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε: «Καλή εβδομάδα, Samhaim, ο μήνας που λίγο μαγεία δεν βλάπτει ❤️❤️‍???‍♀️????‍♂️? #havingfun #dressingup».

Η λέξη Samhain -για όσους δεν το γνωρίζουν- σημαίνει ουσιαστικά το τέλος του καλοκαιριού «summer’s end» και τον εορτασμό του Halloween. Ζενεβιέβ

Εκτός από τις φωτογραφίες της Ροζαλίας, είδαμε φωτογραφίες και του αξιολάτρευτου μικρού Μιχάλη, που και εκείνος προσπάθησε να «κλέψει» λίγο τα βλέμματα επάνω του, με τη δική του εμφάνιση.

Ζενεβιέβ: Το Χαλοουίν γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου

Το Χαλοουίν (αγγλικά: Halloween) γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται κατά κανόνα σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, ενέργεια γνωστή ως «trick or treat» («φάρσα ή κέρασμα»).

Η γιορτή αυτή συγχέεται με τις Ελληνικές Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές, καθώς το Χαλοουίν έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά. Αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτή Samhaim. Στη σημερινή της μορφή η γιορτή δεν ασχολείται πια με τα φαντάσματα και τα πνεύματα, αλλά περισσότερο με διασκέδαση, γιορταστικές μεταμφιέσεις και γλυκίσματα. svg%3E

Για τους Κέλτες η μέρα αυτή σημάδευε το τέλος της συγκομιδής και την αρχή του χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα η αλλαγή της εποχής ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στον πάνω κόσμο και στον κόσμο των νεκρών. Με την πάροδο των αιώνων η γιορτή πήρε αρχικά Χριστιανικό χρώμα και στη συνέχεια μετασχηματίστηκε από μια παγανιστική τελετή σε μέρα μεταμφιέσεων, με εύθυμες παρελάσεις και κεράσματα γλυκών σε παιδιά και ενήλικες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments